Kommunikation som visar vägen

Som fullservicebyrå är vi breda och kan hjälpa våra kunder med allt från varumärkesbyggande till säljdrivande aktiviteter. Samtidigt är vi väldigt smala eftersom vi valt bort allt inom snabbrörliga konsumentvaror. Vårt fokus är verksamheter med högengagemangsprodukter och -tjänster. Sällanköpsvaror, som det kallas ibland. Bilar, kök, energitjänster, bostäder, läkemedel och så vidare. Vi arbetar med produkter och tjänster med en längre köp- och beslutsprocess som kräver en jämn balans av emotionell och rationell kommunikation för att övertyga kunden.

 

Läs mer om våra viktigaste kompetensområden

Vårt fokus

Business-to-business

Strategier, segmentering, konceptutveckling och globala produktlanseringar är bara några av de tjänster som vi dagligen hjälper ett urval av världens ledande B2B-varumärken med.

Healthcare

Läkemedel, healthcare, life science och med tech har varit ett av våra specialistområden i mer än 20 år. Vår ambition är att skapa lösningar som är lika effektiva som dina produkter.

Business-to-consumer

Vi brinner också för att skapa inspirerande och engagerande kommunikation för högengagemangsprodukter och sällanköpsvaror, så som energitjänster, kök, möbler och däck.

BÅDE STRATEGISK
OCH OPERATIV SPETSKOMPETENS

Läs mer här

Vi är Navigator

Navigator är en av Sveriges ledande strategiska kommunikationsbyråer. Vi startade redan 1985 och är en stabil och strukturerad byrå som alltid visat svarta siffror. Vår ambition är att vara ett kreativt och strategiskt starkt team med 20 personer som alla brinner för komplicerad kommunikation. Jämfört med många andra kommunikationsbyråer har vi troligtvis några fler högskolepoäng. Det tror vi krävs för att vara duktiga på sådant som är svårt. Vi är ungefär lika många kvinnor som män. Flera av oss har varit på kundsidan tidigare, vilket gör att vi alla har en god förståelse för såväl den formella som informella beslutsprocessen. Vi har alla en ödmjuk inställning och ser gärna våra kunder som en naturlig del av vår familj.

Läs mer om oss på Navigator

Våra kärnvärden

Navigator har en stabil värdegrund som kontinuerligt utvecklas tillsammans med våra medarbetare. Vi är proaktiva, personliga och professionella.

Läs mer här

Vårt nätverk // CommUnity International

Navigator är sedan många år medlem i byrånätverket CommUnity International. Det är ett av de starkaste nätverken i Europa för dig som vill nå ut på en global marknad. Tack vare CommUnity kan vi vara en ännu bättre samarbetspartner för våra kunder på den internationella arenan.

Läs mer om CommUnity International

Vårt engagemang // Nationellt och internationellt

Vi på Navigator är aktiva i en lång rad nätverk för att bidra med vår kunskap, bredda vårt kontaktnät och fördjupa vår kompetens, så att vi kan ge våra kunder ännu bättre service. Vi är involverade i både nationella och internationella sammanhang.

Läs mer om vårt engagemang

INSPIRATIONS-
FÖRELÄSNINGAR

Är du på jakt efter ny inspiration till nästa ledningsmöte?

Det här kan vi erbjuda

Utmärkelser // Nycklar och ägg

Vi har under åren fått ta emot flera fina utmärkelser och nomineringar. I prisskåpet har vi både silverägg, guldnycklar, 50-wattare och nomineringar i Årets byrå.

Läs mer om våra utmärkelser

Varför Navigator // Nära och pålitligt samarbete

Om du frågar våra kunder vad vi står för, förutom kreativitet och proaktivitet så är det ordning och reda. Vi arbetar strukturerat och har rutiner och system för alla delar i våra kundprojekt.

Läs mer om hur vi samarbetar

Vad får du som kund // Flera fina fördelar

Som kund hos oss på Navigator får du inte bara tillgång till 20 kommunikationsspecialister, du får även en hel del andra mervärden.

Läs mer om vad du får som kund