Strategier och koncept

Strategin är nyckeln till allt framgångsrikt arbete. Vi har egenutvecklade processer för de flesta marknadsförings- och kommunikationsstrategier, från varumärke, positionering och kommunikation, till digital, SEO och sociala medier. Vi hjälper dig att lyckas med alla typer av strategier och koncept.

Läs mer här

Produktion och kampanjer

Vi har bred operativ kompetens och producerar såväl reklamkampanjer som mässmaterial. Alla våra medarbetare har gedigen erfarenhet av att skapa spännande varumärkesbyggande och säljdrivande kommunikation. Kommunikation som sticker ut och skapar långsiktigt engagemang snarare än tillfällig tillfredsställelse. Hör av dig om du behöver hjälp med alla former av produktion och kampanjer.

Läs mer här

Design och visuell identitet

Vi skapar formstark, effektfull design som förmedlar ditt varumärkes värden på ett unikt sätt. Design som är användarvänlig och håller i många år framöver. Med hjälp av en grafisk profil blir det dessutom enkelt för alla som arbetar med varumärket att kommunicera enhetligt. Hör av dig om du vill ha hjälp med någon form av design och visuell identitet.

Läs mer här

Implementeringar och förändringsarbete

Med rätt slutsatser kan du forma företaget för framtiden, istället för att ständigt hantera akuta problem. Men för att lyckas samla ihop den kraft som finns i hela organisationen är det viktigt att alla känner sig involverade och engagerade. Vi har lång erfarenhet av implementeringar och förändringsarbete. Dessutom är flera av våra medarbetare utbildade inom vuxenpedagogik.

Läs mer här

Digitala lösningar och applikationer

För att kunna dra nytta av nätets alla fördelar krävs en genomtänkt strategi som inkluderar samtliga plattformar och kopplingar till företagets egna kanaler i sociala medier. Vi producerar webbplatser, kampanj- och micrositer i egen regi eller tillsammans med våra teknikpartners. Och med en genomarbetat SEO-strategi ser vi till att du blir hittad på Google. Behöver du hjälp med dina digitala lösningar och applikationer?

Läs mer här

Inbound och content marketing

Inbound marketing handlar om att locka in trafik i form av besökare och potentiella kunder på sin webbplats genom att skapa attraktivt och relevant innehåll. Vi hjälper dig att hitta rätt verktyg, lyckas med din SEO och att skapa olika typer av innehåll som intresserar och inspirerar dina personas för att generera leads och skapa konverteringar. Hör av dig om du vill ha hjälp med din inbound och content marketing. På vår pillar page om inbound marketing kan du läsa allt du behöver veta.

Läs mer här

PR och influencer marketing

Vi bygger förtroende och skapar genomslag för våra uppdragsgivare genom idégenererad PR och influencer marketing. Vi vet hur du hittar rätt influencer, sätter ihop ett framgångsrikt samarbete och undviker fallgroparna. På samma sätt arbetar vi med PR för att synliggöra våra kunder i media, skapa uppmärksamhet och göra dem till kunskapsledare i sin bransch. Vill du ha hjälp med PR och influencer marketing? Hör av dig!

Läs mer här

CSR och corporate communication

Vi har lång erfarenhet av kommunikation inom den finansiella sektorn och förtrogna med dess regelverk och kontrollinstanser. Förutom att vi producerar ett flertal årsredovisningar varje år så hjälper vi också våra kunder med hållbarhetsredovisningar, prospekt i samband med nyemissioner, investerarpresentationer och CSR-satsningar. Vill du ha hjälp med CSR och corporate communication är du varmt välkommen att höra av dig.

Läs mer här

För att kunna hantera framtiden krävs en partner som förstår utmaningarna och kan hjälpa dig att navigera rätt. Navigator är en strategisk kommunikationsbyrå. Det betyder att vi har både en strategiskt och operativ kompetens. Vi kan hjälpa dig att både skapa rätt strategier och se till att de verkställs på rätt sätt i det medielandskap som råder. Det här är vad vi kan hjälpa dig med inom respektive område.

Leif Lindau
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Leif Lindau
Managing Partner Strategic communication