Nytt Pejlingavsnitt – Ny strategi gav omedelbart resultat

13 okt, 2021

Jonas Jaenecke, VD på Söderberg & Haak berättar om hur de med ett grundläggande analysarbete tog fram en 3-årsplan/strategi för att vända en förlusttyngd verksamhet. ”Tidigare hade vi 30 egenägda försäljningsenheter, nu fokuserar vi i stället på rikstäckning via starka lokala återförsäljare”.

Läs hela

Inspirationsfrukost om ”Digitala trenderna 2022”

12 okt, 2021

Pandemi och social distansering har drivit på den digitala transformationen. Det påverkar oss människor såväl privat som på jobbet. Men hur inverkar det på våra företag och våra varumärken? Vilka nya digitala metoder och processer behöver vi få på plats? Det kommer vi att kika närmare på vid inspirationsfrukosten fredagen den 3 december som, hör och häpna, är ett fysiskt event.

Läs hela

Vinnare av Sveriges Bästa Årsredovisning

3 okt, 2021

Stort grattis till våra vänner på Alligator Bioscience! Deras årsredovisning, som vi på Navigator varit med och producerat, vann i torsdags pris som Sveriges Bästa Årsredovisning i klassen Small Cap. ”Alligator håller hög nivå, inte minst för att vara ett bolag på Nasdaqs Small Cap-lista, när det handlar om att förse läsaren med en så djup och samtidigt pedagogisk beskrivning av företagets projekt som möjligt.” 

Läs hela

Säg hej till Klara – vår nya copywriter

24 sep, 2021

I september började vår nya copywriter Klara hos oss. Hon är en nyfiken storyteller som älskar Instagram och som kan det mesta om Melodifestivalen. Lär känna henne lite bättre här.

Läs hela

Alligator nominerad till Sveriges bästa årsredovisning

16 sep, 2021

Årsredovisningen för Alligator Bioscience, som vi på Navigator varit med och tagit fram, är en av nio nominerade till priset Sveriges bästa årsredovisning och Bästa design. Tävlingen arrangeras av Nasdaq, Sveriges Finansanalytikers Förening, FAR och Sveriges Kommunikatörer och vinnarna i respektive kategori presenteras den 30:e september. Vi säger grattis till våra vänner på Alligator och håller tummarna…

Läs hela

Dags för kreativt forum i Lissabon

14 sep, 2021

I mitten på oktober är det dags för det första kreativa forumet efter pandemin. Det fyra dagar långa eventet äger rum i Lissabon med kreatörer och strateger från byråerna i de olika länderna i CommUnity International. Vi på Navigator ser fram emot många spännande samtal och aktiviteter.

Läs hela
Maria Hoffstein
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Maria Hoffstein
Client Director Strategic communication