Merger – så lyckas du med din sammanslagning

11 apr, 2024

Ett samgående mellan två bolag är en omfattande process som inte sällan underskattas. Även om det på pappret ser ut att finnas många likheter mellan bolagen vad gäller kultur, arbetsprocesser och tjänster så krävs det mycket hårt arbete för att alla synergier ska falla ut. Ett exempel på en riktigt lyckad och väl genomförd merger är den mellan Tyringe och PipeChain, två IT-bolag som blev ett för inte så länge sedan.

Läs hela

Nya insikter med en social media audit

19 mar, 2024

Bona, som är marknadsledande inom premiumprodukter för golvbehandling, har nyligen genomfört en ”social media audit” för sin B2B-verksamhet mot professionella hantverkare tillsammans med oss på Navigator. Resultatet blev en lång rad nya och inspirerande datadrivna insikter som hjälper till att vidareutveckla arbetet framöver.

Läs hela

Meson Group – Specialister på rätt lösning för varje fartyg

11 mar, 2024

Meson Group verkar i skärningspunkten mellan teknisk spetskompetens, innovation och miljömedvetenhet. De levererar pålitliga lösningar av hög kvalitet till den globala marina industrin.

Vi är glada att Meson Group valt Navigator för att ytterligare stärka kommunikationen med sina partners och kunder.

Läs hela

Vi hälsar Nextlane välkommen till Navigator

18 feb, 2024

Nextlane är en europeisk ledare inom utveckling av digitala lösningar för fordonsindustrin som kopplar samman biltillverkares och återförsäljares system. Nu har vi nöjet att hälsa Nextlane välkommen som kund till Navigator.

Läs hela

Frukostmingel och schlageryra

30 jan, 2024

I fredags skickade vi i väg Navigators största schlagerfantast, vår copywriter Klara, på frukostföreläsning hos Marknadsföringsförening i Malmö. Temat för morgonen var Melodifestivalen och Eurovision Song Contest där Malmö Stad gav en inblick i förberedelserna inför det gigantiska evenemanget.

Läs hela

Navigator stöttade Hockeyns dag – 1,2 miljoner samlades in

30 jan, 2024

Förra lördagen arrangerade Malmö Redhawks Hockeyns Dag, klubbens årliga gratismatch där pengar samlas in till välgörenhet. Vi på Navigator stöttade dagen, och tillsammans samlades över 1,2 miljoner kronor in till välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag och Malmö Redhawks ungdomsverksamhet.

Läs hela
Maria Hoffstein
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Maria Hoffstein
Client Director Strategic communication