Hur påverkar AI sökbeteendet?

19 jun, 2024

Google lanserade nyligen AI Overview, en ny funktion i Google Sök som använder generativ AI för att presentera svar på frågor eller sammanfattningar av ämnen. Än finns funktionen bara tillgänglig för användare i USA, men planen är att rulla ut den på bred front innan årets slut.

Läs hela

Så fångar du journalisternas uppmärksamhet

10 jun, 2024

För många som jobbar inom kommunikation och marknadsföring handlar en stor del av arbetet om att nå ut med sitt budskap till olika intressenter. Förutom kunder är journalister ofta några som förväntas fånga upp budskapet. Men var söker journalisterna information, och hur ska den förpackas för att skapa genomslag?

Läs hela

Med HubSpot mot oändligheten och vidare

3 jun, 2024

Är du redan en erfaren Hubspot-användare, eller är du nyfiken på vad plattformen kan göra för din organisation? I så fall har du kommit rätt. HubSpot är en ständigt levande organism med tentakler som numera når nästan alla tänkbara digitala kontaktytor. I det här blogginlägget kikar vi närmare på några av de nya värdefulla funktioner som verktyget erbjuder.

Läs hela

Gestaltning – så gör du texten levande

29 maj, 2024

Att skriva handlar i grunden om att överföra information till en läsare. När det kommer till den typ av kommersiella texter som en copywriter på en kommunikationsbyrå ansvarar för är syftet ofta att man vill förflytta läsaren ett steg närmare ett köp. Här är gestaltning ett användbart stilistiskt grepp. Show, don’t tell. Genom att klä de rationella argumenten i en språklig dräkt som stimulerar läsarnas fantasi och känslor blir det betydligt enklare att få dem att ta till sig budskapet.

Läs hela

Gör fördelar av nackdelar

27 maj, 2024

Alla företag kan inte vara bäst på allt. Och alla produkter kan inte vara perfekta i alla avseenden. Men det intressanta är att vissa företag faktiskt har tagit produktens sämsta egenskap och gjort den till dess största fördel. Allt handlar om kundens perception och hur du sätter scenen.

Läs hela

Hetaste trenderna inom sociala medier för B2B 2024

21 maj, 2024

Nyligen släppte Hubspot sin ”Global Social Media Trend Report” som innehåller årets trender på social medier. Vi har tittat närmare på rapporten och plockat ut de mest intressanta trenderna för dig som jobbar med marknadsföring inriktat på B2B.

Läs hela
Jenny Wendel
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Jenny Wendel
Client Director Strategic communication