Gilead

Gilead//

Vi på Navigator hjälper den nordiska organisationen med strategisk rådgivning, konceptutveckling och produktlanseringar.

ADB Safegate

ADB Safegate//

Navigator var med och hanterade hela den globala lanseringen i samband med bolagens spännande sammanslagning. Vi tog fram ett koncept som sedan har versionerats i en mängd olika kanaler för både intern och extern kommunikation.

Alfa Laval

Alfa Laval//

Vi på Navigator har hjälpt Alfa Laval att utveckla kommunikationsenheter för en del av deras luftkylare Air Cooled Heat Exchangers. Just denna kampanjen innehåller fyra produktfamiljer med olika applikationsområden anpassade för olika målgrupper. Samarbetet i…

Sandvik Mining

Sandvik Mining//

Vi på Navigator har hjälpt Sandvik Mining med att utveckla koncept och ta fram varumärkesbyggande och säljdrivande marknadsmaterial i samband med flera produktlanseringar för den globala marknaden.

Ecophon

Ecophon//

Navigator har utvecklat ett flertal koncept och produktlanseringar såväl som deltagit i övergripande strategiskt arbete. Vi har även tagit fram den nya företagsidentiteten och varit involverade i interna implementeringsprojekt.

KLF

KLF//

Vi på Navigator har arbetat med KLF i ett antal år och hjälper organisationen med årsredovisningar, broschyrer, e-magasin och andra former av marknadsföringsmaterial. Navigator hjälper även KLF med fotograferingar och merparten av bilderna är tagna av Ola…

Niclas Bergenblad
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Niclas Bergenblad
Creative Director Digital and innovation strategy