Gilead

Gilead//

Vi på Navigator hjälper den nordiska organisationen med strategisk rådgivning, konceptutveckling och produktlanseringar.

ADB Safegate

ADB Safegate//

Navigator var med och hanterade hela den globala lanseringen i samband med bolagens spännande sammanslagning. Vi tog fram ett koncept som sedan har versionerats i en mängd olika kanaler för både intern och extern kommunikation.

Ecophon

Ecophon//

Navigator har utvecklat ett flertal koncept och produktlanseringar såväl som deltagit i övergripande strategiskt arbete. Vi har även tagit fram den nya företagsidentiteten och varit involverade i interna implementeringsprojekt.

KLF

KLF//

Vi på Navigator har arbetat med KLF i ett antal år och hjälper organisationen med årsredovisningar, broschyrer, e-magasin och andra former av marknadsföringsmaterial. Navigator hjälper även KLF med fotograferingar och merparten av bilderna är tagna av Ola…

ApQ

ApQ//

Navigator har varit med och stöttat ApQ på sin vidare expansion genom att bland annat arbeta fram ny logotype, kommunikationsplattform och ny responsiv sökordsoptimerad webbplats med målgruppsanpassat innehåll och implementera strategin för inbound marketing samt…

Kockum Fritid

Kockum Fritid//

Vi på Navigator hjälper sedan några år Kockum Fritid med deras marknadskommunikation i alla olika kanaler. Här ser du några exempel på vad vi tagit fram tillsammans.

Niclas Bergenblad
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Niclas Bergenblad
Creative Director Digital and innovation strategy