Gilead

Gilead//

Vi på Navigator hjälper den nordiska organisationen med strategisk rådgivning, konceptutveckling och produktlanseringar.

ADB Safegate

ADB Safegate//

Navigator var med och hanterar hela den globala lanseringen i samband med bolagens spännande sammanslagning. Vi tog fram ett koncept som sedan har versionerats i en mängd olika kanaler för både intern och extern kommunikation.

Ecophon

Ecophon//

Vi på Navigator har hjälpt Ecophon att utveckla samt hantera ett flertal koncept- och produktlanseringar genom åren. Vi har varit engagerade i strategiskt arbete på övergripande nivå och vi har även varit djupt involverade i den interna…

Ballingslöv

Ballingslöv//

Vi på Navigator har arbetat med Ballingslöv sedan 2005 och hjälper företaget med deras varumärkesbyggande och försäljningsorienterade marknadskommunikation gentemot konsumenter och återförsäljare under konceptet ”Vardagsglädje”.

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks//

Vi på Navigator har hjälpt Malmö Redhawks att skapa en ny varumärkesstrategi, att ta fram och implementera en ny värdegrund samtidigt som vi bland annat sköter den löpande kommunikationen i merparten av kanalerna inför matcherna…

Niclas Bergenblad
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Niclas Bergenblad
Managing Partner Strategic communication