Gilead

Gilead//

Vi på Navigator hjälper den nordiska organisationen med strategisk rådgivning, konceptutveckling och produktlanseringar.

ADB Safegate

ADB Safegate//

Navigator var med och hanterar hela den globala lanseringen i samband med bolagens spännande sammanslagning. Vi tog fram ett koncept som sedan har versionerats i en mängd olika kanaler för både intern och extern kommunikation.

Alfa Laval

Alfa Laval//

Vi på Navigator har hjälpt Alfa Laval att utveckla kommunikationsenheter för en del av deras luftkylare Air Cooled Heat Exchangers. Just denna kampanjen innehåller fyra produktfamiljer med olika applikationsområden anpassade för olika målgrupper. Samarbetet i…

Sandvik Mining

Sandvik Mining//

Vi på Navigator har hjälpt Sandvik Mining med att utveckla koncept och ta fram varumärkesbyggande och säljdrivande marknadsmaterial i samband med flera produktlanseringar för den globala marknaden.

Ecophon

Ecophon//

Vi på Navigator har hjälpt Ecophon att utveckla samt hantera ett flertal koncept- och produktlanseringar genom åren. Vi har varit engagerade i strategiskt arbete på övergripande nivå och vi har även varit djupt involverade i den interna…

Niclas Bergenblad
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Niclas Bergenblad
Managing Partner Strategic communication