Inbound marketing handlar om att locka in trafik i form av besökare och potentiella kunder på sin webbplats genom att skapa attraktivt och relevant innehåll. Vi hjälper dig att hitta rätt verktyg, lyckas med din SEO och att skapa olika typer av innehåll som intresserar och inspirerar dina personas för att generera leads och skapa konverteringar. Hör av dig om du vill ha hjälp med din inbound och content marketing. På vår pillar page om inbound marketing kan du läsa allt du behöver veta.

Mer om inbound och content marketing

Content marketing – innehåll som informerar och engagerar

De flesta företag har idag en sociala media-strategi och många har börjat bygga upp sina egna kanaler för att kommunicera med sina kunder. Men för att lyckas är det viktigt att publicera innehåll som är värdefullt för målgruppen. Det gäller att arbeta konsekvent, systematiskt och långsiktigt med sitt idé- och innehållsarbete. Det är det som är essensen i hur vi ser på content marketing.

Personas och kundresor – hjälper dig kommunicera effektivt

Personas är fiktiva karaktärer som representerar dina målgrupper. Personan beskriver målgruppens behov, mål, attityder och beteendemönster. På så sätt blir det enklare att föreställa dig personen som besöker din webbplats eller använder dina tjänster. Du får förståelse för deras förväntningar, behov och önskemål, så att du kan fatta bättre beslut om din kommunikation. Och när du har identifierat deras respektive kundresor blir det ännu enklare att erbjuda rätt innehåll till rätt persona.

Sociala medier – bygger relationer med målgrupperna

Sociala medier är idag en naturlig del av många företags vardag. Att råda över sina egna kanaler och nå ut med ofiltrerad information när man själv önskar innebär många fördelar. Men för att lyckas krävs en genomarbetad sociala medier-strategi så att du lägger rätt resurser på rätt kanaler och håller en hög kvalitet på innehållet.

SEO – ser till att du blir hittad på Google

Att hamna högt upp i sökmotorer såsom Google är viktigt för alla typer av företag såväl inom B2C som B2B. En topplacering organiskt är för många den viktigaste marknadsföringskanalen och ett resurseffektivt sätt att synas.

Inbound marketing – skapa engagemang och leads

Allt fler företag får upp ögonen för de positiva effekterna med att använda inbound marketing som modell för sin kommunikation.

Inbound marketing – så gör du för att lyckas

Inbound marketing har snabbt blivit ett hett ord inom marknadsföring. Inte så konstigt med tanke på hur effektivt det är för att skapa personligt content som konverterar besökare från intressenter till lojala kunder.

Leif Lindau
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Leif Lindau
Managing Partner Strategic communication