För att kunna dra nytta av nätets alla fördelar krävs en genomtänkt strategi som inkluderar samtliga plattformar och kopplingar till företagets egna kanaler i sociala medier. Vi producerar webbplatser, kampanj- och micrositer i egen regi eller tillsammans med våra teknikpartners. Och med en genomarbetat SEO-strategi ser vi till att du blir hittad på Google. Behöver du hjälp med dina digitala lösningar och applikationer?

Mer om digitala lösningar och applikationer

Webbplatsen – navet i all kommunikation

Idag är en genomtänkt strategi för webbplats och digital kommunikation grunden för de flesta företag oavsett bransch. För att kunna dra nytta av nätets alla fördelar krävs en genomtänkt strategi som inkluderar samtliga plattformar och kopplingar till företagets egna kanaler i sociala medier.

Företagsblogg – hjälper dig att bli kunskapsledare

Allt fler företag väljer att blogga. För dig som vill vara kunskapsledare (thought leader) i din bransch är en företagsblogg ett utmärkt verktyg. Enligt Hubspot kan företag som använder sig av en blogg generera 100 procent fler inlänkningar till sin hemsida. Inlänkningar som i sin tur kan förvandlas till heta leads.

Leif Lindau
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Leif Lindau
Managing Partner Strategic communication