Final i Spänningssökarna

I helgen utsågs vinnarna i Lunds Energis tävling Spänningssökarna i Vattenhallen i Lund. En tävling som pågått under våren och sommaren där 8:e klassare från Lund och Lomma antagit utmaningen att hitta framtidens energilösningar.

Bethina Byström, produktionsledare på Navigator var på plats under finalen:
“Det var imponerande att se och höra vad dessa 8or, nu 9or, kommit fram till på den korta tiden de hade på sig i Vattenhallen i våras. Väldigt kreativa, nytänkande och engagerade. Vilket resulterat i olika idéer och lösningar som framfördes på ett kul och pedagogiskt sätt. Vinnarna från klass 9 på BMSL i Lund var välförtjänta vinnare som tänkt nytt, miljövänligt och globalt. Med det engagemanget kommer de att gilla Science Museum i London!”

Det vinnande laget kan nu se fram emot en resa till London tillsammans med klassen. Läs om det vinnande bidraget här.

 

Spänningssökarna

 

Share