Press

Kort om Navigator

Navigator grundades 1985 och är en kommunikationsbyrå med kunskap inom marknadskommunikation, information och inlärning. Med 20 anställda och en omsättning på 22 miljoner är Navigator en av Malmös största kommunikationsbyråer. Navigator är medlem av nätverket Dialogue International.

Presskontakt


Leif Lindau
Kommunikationskonsult
Tel +46 (0)40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Ladda ner bild här >>

Pressmeddelanden

2013-03-28

Lovisa Hermansson ny i Navigators ledning

Kommunikationsbyrån Navigator i Malmö förstärker ledningsgruppen med PR-konsulten Lovisa Hermansson.

2013-03-22

Navigator kammade hem Silvernyckeln

Navigator deltog som enda Skånebyrå i branschtävlingen Guldnyckeln med kampanjen Spänningssökarna som gjorts för Lunds Energi. I går kväll tog byrån hem det prestigefyllda priset Silvernyckeln i kategorin IT-, el-, olje- och bensinbolag.

2013-03-16

Spänningssökarna nominerad i Guldnyckeln

Malmöbyrån Navigator är, som enda Skånebyrå, nominerad i branschpriset Guldnyckeln med kampanjen Spänningssökarna som gjorts för Lunds Energi.

2012-06-04

Tidigare Samurai blir Navigatör

Fredrik Westman är kommunikationsbyrån Navigators senaste PR-tillskott. Navigator ska växa ytterligare och målet är att PR-teamet består av 5 konsulter inom några år. Han har under de senaste åren drivit eget PR-företag, bland annat byrån Samurai tillsammans med en kollega.

2012-03-13

Navigator rekryterar Sydsvenskans webbyråchef

Kommunikationsbyrån Navigator förstärker ytterligare sin kompetens inom webbstrategi genom en tung rekrytering i Sydsvenskans webbyråchef Jonni Åkesson.

2011-02-17

Malmöbyrån Navigator expanderar

Navigator är en av Malmös största och äldsta kommunikationsbyråer, som just nu växer så att det knakar. Nyligen anställdes tre nya personer och man planerar att anställa fyra till.

2010-11-19

Train Alliance väljer Navigator

Train Alliance har valt Navigator som kommunikationspartner. Navigator kommer att hjälpa Train Alliance med PR och andra kommunikationsutmaningar. Train Alliance är ett snabbväxande företag som investerar i tågnära fastigheter, som verkstäder och logistikhallar. För att rusta för ytterligare expansion har man anlitat kommunikationsbyrån Navigator som kommunikationspartner.

2010-10-27

PR-rekrytering till Navigator

Navigator har rekryterat kommunikationskonsulten Lovisa Hermansson. Lovisas uppgift blir att fortsätta att utveckla kommunikationsbyråns PR-erbjudande.

2010-03-25

Navigator växer med kompetens inom CSR och webbkommunikation

Navigator i Malmö expanderar med två nya specialistroller. PR-teamet har anställt Ulrika Hotopp som PR-konsult med CSR-inriktning och Magnus Äng har börjat som webbstrateg.

2010-02-10

Malmöbyrån Navigator nominerad till Årets Byrå

Idag tillkännagavs nomineringarna i Regis branschstudie Årets Byrå. Navigator Communications i Malmö har nominerats till Årets Byrå 2009.

2010-02-10

Beijer Electronics väljer Navigator

Beijer Electronics har valt Navigator Communications som ny marknadskommunikationsbyrå.
Första uppdraget är redan initierat och resultatet av samarbetet kommer att synas i början av mars.

2009-06-03

Läkemedelsföretaget Nordic Drugs väljer Navigator som huvudbyrå

Nordic Drugs har valt Navigator som huvudbyrå för kommande uppdrag. Uppdragen innefattar kommunikation mot medarbetare, läkare, sjuksköterskor och patient och gäller framförallt Nordic Drugs receptbelagda läkemedel.

2009-02-25

Navigator förstärker med webbstrateg

Malmöbaserade kommunikationsbyrån Navigator har anställt Patricio Silva som webbstrateg och konsult med inriktning på interaktiva medier.

2009-02-11

PR ska förbättra munhälsa

TePe Munhygienprodukter vill synas mer i frågor som rör tandvård och munhälsa. Därför inleder TePe ett samarbete med Navigator, som ska hjälpa företaget att kommunicera hur viktigt det är med tandvård och sambandet mellan munhälsa och bättre hälsa överlag.

2009-01-30

Nya Skånskan blir närmare och tydligare

Den 2 februari nylanseras Skånska Dagbladet. ”Nya” Skånskan blir mer lättläst, tydligare och får en ännu starkare lokal prägel. Nylanseringen stöds av en stor kampanj som innehåller annonser, TV-reklam, radioreklam och DR.

2008-12-17

Skånska Dagbladet väljer Navigator

Malmöbyrån Navigator har efter en pitch fått i uppdrag att utveckla ett nytt kommunikationskoncept för Skånska Dagbladet. Arbetet har påbörjats och de första resultaten syns i början på 2009.

2008-10-05

Malmöbyrå expanderar trots vikande konjunktur

Trots reklambranschens föraningar om sämre tider ser Malmöbyrån Navigator ljust på framtiden. Johan Larsson har anställts som ny projektledare och är den andra rekryteringen för hösten. Ytterligare en rekrytering ska göras inom kort.

2008-09-23

Ny delägare och ökat PR-fokus på Navigator

Navigator i Malmö har fått en fjärde delägare. Copywritern Niclas Bergenblad går efter fem år i företaget in som partner tillsammans med Leif Lindau, Urban Rosell och Jan Berg. Byrån har dessutom förstärkt på PR-sidan och anställt Annika Mohlin som PR- och kommunikationskonsult.

Share