Varumärkesbyggande kommunikation

 
Varumärkesbyggande kommunikation
Att bygga varumärken är en långsiktig investering i goda affärer. För att få ut mesta möjliga av denna investering måste all kommunikation, både personlig och mekanisk, på ett kraftfull och konsekvent sätt föra fram identifierade värden och budskap till målgrupperna. Det är det vi menar med varumärkesbyggande kommunikation.

Strategisk varumärkesbyggande kommunikation

Nyckeln till ett framgångsrikt varumärkesarbete är ofta förmågan att omsätta strategin i praktiken. Att skapa en struktur och kultur i den egna organisationen som samverkar och bidrar till att skapa kommunikation som bygger varumärket. Här är kärnvärdena och värdegrunden viktiga hörnstenar som hjälper alla att dra i samma riktning.

Rätt balans

Den varumärkesbyggande kommunikationen, som ökar kännedom och skapar lojalitet, är bara ena sidan av myntet. Denna behöver alltid kompletteras med säljdrivande kommunikation som skapar ökad lönsamhet tillväxt. Båda sidor är lika viktiga och är tätt sammansvetsade. Med ett starkt varumärke blir vägen till avslut så kort och okomplicerad som möjligt.

Top-of-mind

Navigator har stor erfarenhet av att identifiera ett varumärkes strategiska grund och omsätta denna i starka kommunikationsaktiviteter, i alla tänkbara kanaler. Målet är att etablera varumärket allt starkare i målgruppens medvetande, med sikte på top of mind i aktuell kategori.

Strategiskt varumärkesarbete – varför då? >>

Vill du ha mer information om hur du lyckas med din varumärkesbyggande kommunikation rekommenderar vi att du läser vårt blogginlägg “Strategiskt varumärkesarbete – varför då?”.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din varumärkesbyggande kommunikation är du varmt välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share