Scenarioanalys

 
Scenarioanalys
Att ha en bild av hur en möjlig framtid ser ut kan vara avgörande för hur man navigerar sitt företag. Med rätt scenarioanalys går det att få tydliga svar på vilka händelser som leder fram till varje möjlig framtid så att man kan förbereda sig på rätt sätt.

Scenarioanalys som förutser framtiden

Vi på Navigator har metoder och verktyg för att hjälpa dig att göra en analys av hur framtiden ser ut. Detta för att få bra beslutsunderlag för nya strategier, produktutveckling eller framtagningen av nya koncept för olika marknadssegment.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med en scenarioanalys är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share