Målgruppsanalys

 
Målgruppsanalys
Att känna till sina olika målgruppers behov och beteende är avgörande för att skapa framgångsrik kommunikation. Om budskapet inte känns angeläget för mottagaren kommer det heller inte att få avsedd effekt. Därför är det alltid viktigt att genomföra en grundlig målgruppsanalys.

Kartläggning och målgruppsanalys

Vi på Navigator kan hjälpa dig att i detalj få reda på allt om dina olika målgrupper, och deras varierande preferenser. Vår målgruppsanalys ger dig relevant fakta för att kunna formulera, och träffsäkert rikta, säljande budskap.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din målgruppsanalys är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share