Kundtidningar

 
Kundtidningar
Tidningar och magasin är uppskattade kanaler som ofta ger en fördjupad förståelse för företagets verksamhet såväl internt som externt. De är ofta här som känslan för företaget i ton och bilder kan kommuniceras fullt ut. Därför har såväl digitala som analoga kundtidningar sin självklara roll i den relationsskapande kommunikationen med kunden.

Kundtidningar som inspirerar

Vi på Navigator har hjälpt våra uppdragsgivare att skapa och producera många magasin och tidningar genom åren. Både interntidningar och kundtidningar i olika format och med olika omfattning. Vi har ett tydlig process för det redaktionella arbetet som och alla de resurser som krävs för att skapa en variationsrik och attraktiv upplevelse för läsaren.

Magasin och kundtidningar >>

Här kan du se några exempel på magasin och tidningar vi producerat för våra uppdragsgivare.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med kundtidningar är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share