Intern implementering

 
Intern implementering
Det finns en enorm kraft i att få alla i organisationen med sig. Det gäller oavsett om det handlar om att få förståelse för hur den nya produkten ska lanseras eller hur den nya visionen ser ut som alla ska förhålla sig till. Kom ihåg, det spelar ingen roll hur fort loket kör om alla vagnarna står kvar på perrongen. För att lyckas krävs det en genomtänkt och genomgripande intern implementering.

Specialkompetens inom intern implementering

Vi på Navigator har arbetat med intern implementering under många år. Flera av våra strateger och kreatörer är utbildade i vuxenpedagogik i samarbete med Malmö Högskola. Vi har genomfört implementeringar i workshop-form med allt från tio till två hundra deltagare.

Nya perspektiv

Vuxna har lättare för att relatera till den mindre gruppen än den större. Därför delar vi ofta upp deltagarna i våra implementeringsprocesser i grupper om fyra till sex personer. Vi strävar efter att mixa grupperna så mycket som möjligt i förhållande till bakgrund, titlar och ansvarsområden. På så vis kan alla bidra med sina perspektiv och större förståelse skapas för andra delar inom företaget.

Pedagogiska verktyg

Vi har en rad egenutvecklade pedagogiska verktyg, modeller och processer som vi utnyttjar för att implementera strategier, värderingar eller förståelse i stora och små organisationer. De pedagogiska verktygen utvecklas för respektive uppdragsgivare och skräddarsys för att uppnå största möjliga effekt. Många av verktygen används för att ge deltagarna stöd i sina diskussioner och möjlighet att fokusera på rätt saker, att öka samsynen kring en central fråga, sprida nya kunskaper, kartlägga ståndpunkter, planera och klargöra ansvarsområden eller ge förslag till lösningar av kritiska frågor.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig och ditt företag med intern implementering är du varmt välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share