Företagspresentationer

 
Företagspresentationer
Ett företags ansikte utåt konkretiseras i olika typer av företagspresentationer, som kan vara tryckt, digital eller ofta både och. Företagspresentationerna är ett resultat av de strategier som identifierats, som sedan uttrycks i ord och bild.

Fakta och känsla i företagspresentationer

Navigator har lång erfarenhet av att utveckla företagspresentationer som förmedlar viktig fakta kring företaget, på ett kraftfullt och lättillgängligt sätt, men också skapar rätt känslor. På så sätt blir företagspresentationen en viktig bas för varumärkesbyggandet både internt och externt.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med era företagspresentationer är du välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share