En företagsblogg är en bra kommunikationskanal för dig som satsar på att bli din branschs thought leader. Vi har satt ihop en smart liten guide med våra bästa tips och tricks. Den är en A4 stor och du kan enkelt skriva ut den och sätta upp på anslagstavlan. Klicka på länken för att ladda ner den!
Din företagsblogg hjälper kunder
Inom många branscher är den potentiella B2B-kunden redan klar med sitt beslut när det är dags att träffa en säljare. För att stötta den potentiella kunden i research-arbetet är bloggen viktig. Det är här kunden får en känsla för om ni vet vad ni pratar om. En bra företagsblogg handlar därför om dina kunder och deras vardag. Bra bloggar är till naturen personliga och läsaren har förtroende för texten. Därför kan du på ett trovärdigt sätt både bygga ditt varumärke och skapa ökad försäljning. Med företagsbloggen kan du också ta reda vilka potentiella kunder som intresserar sig för ditt innehåll. Ett effektivt leads-verktyg som Apsis Lead ger en tydlig bild av vilka företag som följer din blogg. Med en bra koppling till ditt CRM-system kan du dessutom se till att allt loggas för framtida prospekt-bearbetning.
I verktygslådandownload
Ladda ner guiden och få tips på:
  • Hur inläggen ska skrivas
  • Hur du sökoptimerar texten
  • Hur du skriver rubriker
  • Hur du sprider dina inlägg på sociala meder
Vi hjälper dig hela vägen
Vi på Navigator hjälper företag flera branscher att utveckla som driva sina bloggar. Tillsammans tar vi fram redaktionell kalender, bildmaterial, sökoptimerade blogginlägg och publicerar innehållet i företagets egna kanaler och sociala medier. sanna-sv15
Vill du veta mer?
Vi hjälper dig gärna med din företagsblogg. Hör av dig om du vill veta mer! Sanna Dehlin
Digital strategist
Marketing and PR
Tel +46 40 631 62 15
sanna.dehlin@navigator.se
 
leif_sv-14Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om vad vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig är du alltid välkommen att höra av dig.
Leif Lindau
Managing partner
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se