Nu är den nya webbplatsen för Baker Tilly i Malmö, Lund och Trelleborg lanserad. Ambitionen har varit att skapa en modern sajt som presenterar byråns samlade kompetenser och tjänster på ett lättillgängligt och inbjudande sätt. Den nya webbplatsen innehåller flöden kopplade till den akademiverksamhet som bedrivs. Här finns också en onboarding och inloggning till kundportalen BT Online där kunderna kan sköta sin kommunikation med revisorer och redovisningskonsulter. Karriärsidorna ”Jobba hos oss” presenterar lediga tjänster och har även möjlighet till spontanansökningar med uppladdning av CV. Under ”Aktuellt” ryms allt från nyheter och nyhetsbrev till viktiga dokument. Webbplatsen är framtagen av oss på Navigator i nära samarbete med webbyrån Mild Media.
Om Baker Tilly MLT
Baker Tilly MLT (Malmö, Lund, Trelleborg) är en av regionens största och mest välrenommerade redovisnings- och revisionsbyråer. Verksamheten har funnits sedan 1980 med drygt 60 kompetenta och erfarna medarbetare som kan hjälpa till med allt från den dagliga bokföringen med lönehantering och skattedeklarationer, till revision, skatte- och företagsrådgivning och bokslut med årsredovisningar och företagsdeklarationer.
Om Baker Tilly
Baker Tilly MLT är medlemmar i det nationella och internationella nätverket Baker Tilly International och är även delägare i Baker Tilly Sverige AB. Bolaget ägs gemensamt av de byråer som ingår i Baker Tilly Sverige och är den gemensamma kanalen för att driva utvecklingen av nätverket och verksamheten på nationell basis. Baker Tilly expanderar kontinuerligt och har idag drygt 600 anställda som arbetar vid fler än 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr.
Dags för en ny webbplats?
Den senaste tiden har vi på Navigator varit med och lanserat en ny webbplats varannan vecka. I vissa fall är det enklare hemsidor för medelstora företag i wordpress, i andra fall är det komplexa lösningar för globala koncerner i allt från Drupal till Sitecore. Allt fler företag inom B2B, har insett fördelarna med vårt sätt att tänka kring webbplatsen och den digitala kontexten. Men vad är det egentligen som är annorlunda med vårt sätt att skapa ny webbplats jämfört med andras? Läs mer i blogginlägget här om ett annorlunda sätt att skapa ny webbplats.
Exempel på webbplatser
Här ser du några exempel på webblösningar som vi på Navigator har hjälpt våra kunder att ta fram den senaste tiden. För många av kunderna är webbplatsen bara en av flera delar i marknadsmixen. Men i många fall är det den som är navet för flera av de andra aktiviteterna med fokus på såväl marknadsföring som försäljning. När är det då dags att uppdatera företagets webbplats? I samma stund som du ställer dig frågan är en bra tumregel. Läs mer i vår checklista för B2B-webbplatser.
leif_sv-14Vill du veta mer?
Vill du veta mer om Baker Tilly MLT:s nya webbplats eller hur vi kan hjälpa dig är du varmt välkommen att höra av dig. Leif Lindau
Managing Partner
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se