Webblösningar

 
webblosningarWebblösningar är en naturlig och viktig ingrediens i de flesta kommunikationsuppdrag för oss på Navigator. Inte sällan är de navet i de varumärkesbyggande och säljdrivande aktiviteterna oavsett om det är för globala industriföretag eller nationella tjänstebolag. Här ser du exempel på några av de senaste produktionerna.

Trelleborg

Trelleborg är världsledande inom skräddarsydda polymera lösningar som förseglar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i utsatta miljöer. Koncernen är verksam i 44 länder och har 16 000 anställda. Navigator har bland annat tagit fram en microsajt i wordpress tillsammans med Mild Media som hub i en inbound marketing-satsning inom affärsområdet Sealing profiles.

Alfa Laval

Alfa Laval är världsledande inom teknologiska nyckelområden såsom värmeöverföring, separatörer och flödeshantering. Koncernen är verksam i mer än 100 länder och har fler än 16 000 medarbetare. Navigator har tagit fram en microsajt som hub för en global inbound marketing-satsning inom området “Lube oil cleaning”.

Scandinavian Stone

Scandinavian Stone ingår i Naturstenskompaniet International, Sveriges ledande aktör inom natursten. Scandinavian Stone har flera egna stenbrott och omsätter idag cirka en halv miljard kronor på försäljning av blocksten i Norden och övriga Europa. Navigator har tagit fram den nya webbplatsen i wordpress i samarbete med Mild Media.

1910

1910, möjligheternas mötesplats, har sitt hem på den spektakulära fotbolls- och eventarenan mitt i Malmö. Här finns rum för allt från två till 2000 personer och alla förutsättningar som krävs för ett framgångsrikt möte, en succéartad fest eller en mästerlig mässa. Navigator har tagit fram den nya webbplatsen i wordpress i samarbete med Odd Hill.

Alfdex

Alfdex är världsledande när det gäller effektiva lösningar för rening av vevhusgaser i dieselmotorer och levererar lösningar till alla de stora lastbilstillverkarna i europa. Företaget ägs av Concentric och Alfa Laval. Navigator har tagit fram den nya webbplatsen i Drupal tillsammans med Mild Media.

Malmöhus Mäklarna

Malmöhus Mäklarna är en av de främsta fastighetsmäklarna i södra Sverige. Malmöhus Mäklarna förmedlar hem på unika lägen och är en fristående mäklarfirma som alltid skräddarsyr bostadsaffären efter kundens behov och önskemål. Navigator har tagit fram nya webbplatsen i wordpress i samarbete med Mild Media.

Smarter Mobility

Smarter Mobility är ett kluster på Ideon som ska främja framväxten av digitala tjänster och innovativa affärsmodeller inom transportindustrin. Ambitionen är att ha ett hundratal medlemmar och ett antal starka partners som samarbetar och delar på kostsamma resurser. Navigator är partner och har tagit fram en ny one-pager som presenterar organisationens fördelar.

Friends of Executive

Friends of Executive är ett exklusivt och professionellt nätverk som ansluter verkställande direktörer som ansvarar för minst 50 miljoner kronor i omsättning. I nätverket samlas medlemmar med lång erfarenhet och stark näringslivsprofil och starkt stigande ledare, vilka gemensamt skapar stort värde för nätverket. Vi på Navigator har tagit fram en ny webbsajt till Friends of Executive med bland annat en medlemsportal, byggd i WordPress tillsammans med Mild Media.

Addedo

Addedo är ett applikationskonsultföretag som hjälper bolag i Sverige och Norge att fatta bättre affärsbeslut genom att se över behov och möjligheter. Navigator har utvecklat Addedos nya webbplats med målet att skapa en modern site som lyfter fram den stora kompetens och service som finns i företaget. Siten är byggd utifrån ett tema, som vi på Navigator vidareutvecklat och anpassat.

Baker Tilly

Baker Tillys kontor i Malmö, Lund och Trelleborg ingår i nätverket Baker Tilly International och har fokus på bokföring med lönehantering och skattedeklarationer, revision, skatte- och företagsrådgivning och bokslut med årsredovisningar och företagsdeklarationer. Navigator har hjälpt Baker Tilly att utveckla en ny webbplats i wordpress för verksamheten i den här regionen.

Avfall Sverige

Avfall Sverige är kommunernas branschorganisation inom avfallshantering och återvinning. Organisationen representerar kommunmedlemmarna gentemot politiker, beslutsfattare, myndigheter och EU, driver frågor som är viktiga för våra medlemmar samtidigt som man erbjuder utbildningar och andra tjänster. Navigator har hjälpt Avfall Sverige att utveckla en ny webbplats i Typo3 tillsammans med webbpartnern Pixelant.

LGT Logistics

LGT Logistics är Nordens ledande specialist inom möbellogistik. Företaget erbjuder skräddarsydda koncept för möbeltillverkare, importörer, grossister och detaljhandlare i kombination med högkvalitativa transporter. Navigator har hjälp LGT Logistics att utveckla en ny responsiv webbplats i Drupal tillsammans med webbpartnern 040 Internet.

Nattaro Labs

Nattaro Labs är specialister på vägglöss och utvecklar produkter för att effektivt förebygga och bekämpa problemen. Verksamheten bygger på världsunik forskning vid Lunds universitet och i företagets eget forskningslabb arbetar man intensivt och kontinuerligt med att vidareutveckla sitt erbjudande. Navigator har tagit fram en ny webbplats i wordpress med bland annat en blogg åt Nattaro Labs i samarbete med webbpartnern Mild Media.

Siwertell

Siwertell, som ingor i Cargotec-koncernen, är en världsledande aktör inom förflyttning av bulkmaterial. Navigator har tagit fram nya webbplatsen i samarbete med webbyrån 040 Internet i plattformen Drupal. Den nya webbplatsen är lättnavigerad och intuitiv oavsett device samtidigt som den ska spegla företagets moderna, framtidsorienterade approach till bulkhantering och kundrelationer.

Nolato Group

Nolato grundades 1938 som Nordiska Latexfabriken i Torekov AB, med varumärket Nolato, som sedan 1982 är företagets namn. Genom organisk tillväxt och förvärv har dagens globala koncern vuxit fram. Navigator har hjälp koncernen att ta fram den nya globala webbplatsen i SiteCore i nära samarbete med Kodexe.

Qeep

Qeep är ett otraditionellt konsultbolag inom management med fokus på organisationsförändring och ledarskapsutveckling. Navigator har utvecklat en ny webbplats till organisationen i WordPress tillsammans med Mild Media.

ApQ

ApQ är ett av Sveriges snabbast växande företag med fokus på installationer inom kraft, tele och säkerhet. Företaget har 300 medarbetare i Skåne och Stockholm. Navigator har tagit fram en ny webbplats till företaget i Drupal tillsammans med webbyrån 040 Internet.

AdderaCare

AdderaCare AdderaCare är en företagsgrupp inom hjälpmedels- och hemsjukvårdssektorn som aktivt verkar för att förvärva bolag med produkter som hjälper människor att utvecklas, må bättre och hantera sin vardag på ett enklare sätt. Navigator har tagit fram en ny webbplats till företagsgruppen tillsammans med Sedemera Fondkommision inför noteringen av gruppen på Nasdaq Stockholm First North.
adderacare_case

Obducat

Obducat är ett av världens ledande företag inom litografiska lösningar för produktion av avancerade nano-strukturer. Med egen forskning och produktion har Obducat skapat kommersiella nano-imprint-lösningar för applikationer inom bland annat solceller, bildskärmar och medicinteknik. Navigator har tagit fram en ny webbplats för företaget tillsammans med webbyrån Pixelant.

obducat-webcase_3045x1520

BoMill

BoMill utvecklar och marknadsför TriQ, en höghastighetssorterare för spannmål. Det som gör den unik är att den kan analysera och sortera varje enskilt sädeskorn. Något som på många sätt ökar både kvaliteten och lönsamheten för en mängd olika aktörer som hanterar spannmål i sin verksamhet. Navigator har designat en ny lättillgänglig webbplats med sökmotoroptimerat innehåll tillsammans teknikleverantören Mild Media.

bomill-web-header_3045x1520

Help@Hand

Help@Hand är en välgörenhetsorganisation som startade efter att tyfonen Haiyan dragit in över Östra Filippinerna. Fokus ligger på att hjälpa barn tillbaka till skolan. Navigator har, pro bono, tagit fram en ny webbplats till organisationen utvecklad i wordpress.

helpathand

ADB Safegate

ADB Safegate är en av de ledande aktörerna inom den globala flygindustrin. Med närmare 900 medarbetare världen över och marknadens bredaste sortiment av produkter, tjänster och mjukvara hjälper bolaget flygplatser runt om i världen att möta behoven i samband med den exponentiella trafiktillväxten. I samband med sammanslagningen av de båda bolagen ADB Group och Safegate Group tog vi på Navigator fram en intern och en extern mikrosajt som visade på fördelarna med det nya bolaget.

imac-iphone-ipad_3045x1520px

Kockum Fritid

Kockum Fritid är ett av Malmös största besöksmål med en halv miljon besökare årligen. Den mer än 10.000 kvadratmeter stora inomhusanläggning med ett bredd utbud av aktiviteter och rymmer allt från gym och gruppträning, ishall till simhall och sporthall med såväl squash som badminton. Dessutom finns det gott om konferensmöjligheter, en restaurang och en sportshop. Vi på Navigator har varit med och tagit fram anläggningens nya webbportal tillsammans med webbyrån 040 Internet.

kockumfritid

Ansvarsfullt.se

Ansvarsfullt.se är ett levande, aktuellt, webbaserat, självreglerande och transparent kvalitetssystem. Helt annorlunda än dagens system som anses alltför krångliga, omfattande, dolda och dyra för de flesta företag. Ansvarsfullt.se bygger på att du själv står för uppgifterna genom att fylla i formulär och uppdatera dina uppgifter när som helst. Vi på Navigator har bland annat varit med och tagit fram den nya webbplatsen ansvarsfullt.se

ansvarsfullt

Ballingslöv

Ballingslöv är en av Sveriges ledande tillverkare av kök och bad med egen produktion i Ballingslöv i norra Skåne. Bloggen om vardagsglädje ska ge läsarna tips på hur de skapar mer glädje i vardagen kopplat till kök och badrum. Ambitionen med bloggen är att den ska vara en naturlig samlingspunkt för alla som är intresserade av inredning eller som befinner sig i beslutsprocessen för ett nytt kök eller badrum. Navigator har tagit fram bloggen med design, struktur och funktionalitet.

vardagsgladje

Sandvik Mining

Sandvik Mining är en ledande tillverkare av utrustning och verktyg, service och tekniska lösningar för gruvindustrin. Denna del av Sandvik Group har cirka 14 000 anställda och verksamhet i mer än 130 länder. Vi på Navigator har utvecklat koncept och marknadsmaterial för flera produktlanseringar på den globala marknaden. Navigator har bland annat skapat en produkt- och kampanjsajt för i samband med den globala lanseringen av en ny revolutionerande produkt. Sajten integrerades i Sandvik Minings befintliga plattform.

case websidor3

Scan Coin

Scan Coin erbjuder automatiska system för mynt- och sedelhantering och erbjuder effektiva skräddarsydda lösningar på den globala marknaden, allt från stand alone maskiner till kompletta system med hård- och mjukvara.  Navigator har bland annat tagit gram en produkt- och kampanjsajt i samband med den globala lanseringen av ett nytt automatiserat mynthanteringssystem under konceptet ”Intelligent Coin Processing”. Sajten integrerades i Scan Coins befintliga plattform.

case websidor4

Beijer Tech

Beijer Tech representerar några av världens ledande tillverkare av industriella produkter i världen och erbjuder genom sina dotterbolag skräddarsydda lösningar för den Nordiska marknaden. Beijer Tech är en del av koncernen Beijer Alma.  Navigator har tagit fram en ny webbstrategi och producerat webbsajter för koncernens samtliga bolag i Sverige, Norge och Danmark i samarbete med O4O. Sajterna är byggda i Drupal.

case websidor5

Lundgrens Sverige

Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Det gör att de kan lagerföra och erbjuda marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, transmissioner, gummi, hydraulik, packningsmaterial, O-ringar och radialtätningar. Vi på Navigator har tillsammans med 040 Internet skapat en digital produktkatalog för företagets tusentals produkter. Layout och struktur av den digitala produktkatalogen ligger i linje med Lundgrens hemsida. Katalogen såväl som hemsidan är byggd i Drupal och är responsiv för att även fungera på alla typer av mobiler och läsplattor. För att förenkla för besökaren är katalogen indelad i ett antal huvudkategorier som sedan leder vidare till i slutändan detaljerad information om varje produkt. Du som redan är kund har möjlighet att logga in dig och få  information som är skräddarsydd utifrån dina behov.

lundgrens_web

Ecophon Group

Ecophon Group är en ledande tillverkare av tak- och väggabsorbenter. Företaget har 650 anställda, 13 säljbolag och 30 distributörer världen över. Ecophon har i ett samarbete med Philips utvecklat en helt ny typ av akustikplatta med integrerad belysning – Soundlight Comfort Ceiling. Navigator har utvecklat den webbplats som är navet i den internationella lanseringen av akustikplattan och presenterar de positiva effekterna av en god ljus- och ljudmiljö i synergi.

case websidor6

Modity Energy Trading

Modity Energy Trading, som ägs till lika delar av Kraftringen och Öreundskraft, erbjuder portföljförvaltning av energiflöden såsom el, gas, biobränslen och relaterade miljöinstrument. Navigator tog fram den nya webbsajten för företaget i samband med skapandet av bolaget och lanseringen av namnet.

case websidor7

Däckteam

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Företaget bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Navigator har skapat Däckteams webbsajt.

case websidor8

Horisont Arkitekter

Horisont Arkitekter startade 2007 och har vuxit starkt de senaste åren och är involverade i en rad prestigefyllda projekt, främst med fokus på Öresundsregionen.  Navigator har skapat företagets nya webbsajt med projekten i fokus. Plattformen för webbsiten är wordpress och det responsiva temat ger projekten en snygg återgivning även i mobila enheter.

case websidor9

Spänningssökarna

Spänningssökarna är en tävling för elever i årskurs nio, som arrangeras av energiföretaget Kraftringen i samarbete med Vattenhallen LTH i Lund.  Navigator har skapat Spänningssökarnas webbsajt i samarbete med O4O. Sajten innehåller bland annat avancerad röstfunktioner och kopplingar till flera sociala medier.

case websidor10

Assistera

Assistera är en oberoende konsultmäklare som är verksam i Norden och USA. Huvudkontoret ligger i Malmö och företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping, Köpenhamn och Silicon Valley. Navigator har skapat Assisteras mobilanpassade webbsajt för att möta det ökade behovet av användning i surfplattor och smartphones.

case websidor11

RW Capital

RW Capital är ett investmentbolag som förvärvar, förädlar och slutligen avyttrar flerfamiljsfastigheter med goda bostadslägen. Navigator har skapat företagets nya webbsajt i wordpress.

case websidor12

Small Cap Partners

Small Cap Partners, SCP, är ett investeringsbolag vars verksamhet går ut på att förvärva lönsamma företag, förädla dessa och sedan avyttra dem när investeringsmålen nåtts.  Navigator har skapat företagets nya webbsajt i wordpress.

case websidor13

BiogenIdec

BiogenIdec är ett amerikanskt bioteknikföretag som arbetar med forskning, utveckling, tillverkning och försäljning av läkemedel mot bland annat multipelskleros.  Navigator har tagit fram webbstrategi, innehåll och form för den patientorienterade webbsajten www.multipleskleros.nu

case websidor17

Gilead

Gilead är ett biomedicinskt företag med inriktning på forskning, utveckling och marknadsföring av innovativa behandlingar inom områden där adekvat vård saknas. Gilead har bland annat utvecklat nya läkemedel mot HIV.  Navigator har skapat boken ”Ett positivt liv”som ges ut i flera språkversioner och riktar sig till alla som vill veta mer om HIV. Kopplat till boken har Navigator även utvecklat webbsajten www.ettpositivtliv.se.

case websidor18

Joblink

Joblink är ett rekryterings- och bemanningsbolag som genom ett nytänkande och innovativt arbetssätt sätter kandidaten i fokus och förenklar ansökningsprocessen och driver branschen framåt. Navigator hjälpte Joblink, i samband med namnbytet från Studentkraft, att skapa en ny webbsajt med sociala kopplingar och funktioner i samarbete med Good Old.

case websidor

Safegate Group

Safegate Group erbjuder lösningar för ökad säkerhet och effektivitet samt förbättrade miljöfördelar för flygplatser på den globala marknaden. Koncernen erbjuder lösningar inom Tower, Airfield och Gate.  Navigator skapade en ny webbsajt för Safegate Group med kopplingar till produktdatabasen och en rad nytänkande funktioner tillsammans med Purple Scout.

case websidor2

Navigator

Navigator är en kommunikationsbyrå som hjälper företag och organisationer att bygga varumärken, skapa lönsamhet och navigera i en snabbt föränderlig fysisk och digital värld. I gränslandet mellan innovation och kommunikation genererar vi nytänkande och utvecklande lösningar för våra uppdragsgivare med framtidens trender i fokus. Vi har skapat vår egen webbsajt i wordpress.

case websidor15

Alite International

Alite International är ett IT-företag som erbjuder ett brett spektra av tjänster inom management och verksamhetsutveckling inom områdena smart sourcing, digital transformation och value technology. Navigator har hjälpt Alite med deras logotype, grafiska profil, diverse kommunikationsmaterial inklusive hemsidan som producerats i HubSpot.

web case 6

Dendera

Dendera är ett privatägt bolag med lång erfarenhet av strategisk drift, ägande och utveckling av små och medelstora företag. Navigator arbetar tillsammans med några av de företag som Dendera äger och har även producerat Denderas hemsida i WordPress.

web case 4

Octofrost

OctoFrost är ett ledande företag inom frysning av livsmedel – individual quick freezing, IQF. Navigator har i samarbete med webbyrån 040 producerat OctoFrost nya webbsajt i Drupal.

web case 8

Skånsk Fönstermiljö

Skånsk Fönstermiljö är ett av Skånes ledande företag inom solskydd. Främst arbetar man med kommersiella fastigheter, men man har även ett brett utbud produkter för den privata marknaden. Navigator har tagit fram företagets nya webbsajt i WordPress.

web case 11

Karlebo

Karlebo, som ingår i Beijer Tech-koncernen, erbjuder ett av marknadens starkaste sortiment inom Pressgjutning, Sandgjutning, Stålverksprodukter och Ytbehandling. Navigator har tagit fram företagets nya webbsajt tillsammans med webbyrån 040 i Drupal.

web case 10

Tebeco

Tebeco, som ingår i Beijer Tech-koncernen, är Sveriges ledande leverantör av maskiner och förnödenheter till ytbehandling och vattenskärning. Navigator har tagit fram företagets nya webbsajt tillsammans med webbyrån 040 i Drupal.

web case 9

Nordic Drugs

Nordic Drugs AB är ett nordiskt läkemedelsföretag med flera välkända varumärken inom både det receptbelagda och receptfria området för smärta, onkologi, mage/tarm och kvinnohälsa. Företaget, som startade 1995, har huvudkontor i Malmö men även kontor och säljorganisationer i Danmark, Finland och Norge. Navigator har tagit fram ny webbstrategi och ny webbplats för företaget och varje varumärke.

NordicDrugs_web

Share