Webblösningar är en naturlig och viktig ingrediens i de flesta kommunikationsuppdrag för oss på Navigator. Inte sällan är de navet i de varumärkesbyggande och säljdrivande aktiviteterna oavsett om det är för globala industriföretag eller nationella tjänstebolag. Det senaste året har vi varit med och tagit fram minst en ny webbplats i månaden. Här ser du exempel på några av de senaste produktionerna.
Scandinavian Stone
Scandinavian Stone ingår i Naturstenskompaniet International, Sveriges ledande aktör inom natursten. Scandinavian Stone har flera egna stenbrott och omsätter idag cirka en halv miljard kronor på försäljning av blocksten i Norden och övriga Europa. Navigator har tagit fram den nya webbplatsen i wordpress i samarbete med Mild Media.
1910
1910, möjligheternas mötesplats, har sitt hem på den spektakulära fotbolls- och eventarenan mitt i Malmö. Här finns rum för allt från två till 2000 personer och alla förutsättningar som krävs för ett framgångsrikt möte, en succéartad fest eller en mästerlig mässa. Navigator har tagit fram den nya webbplatsen i wordpress i samarbete med Odd Hill.
Alfdex
Alfdex är världsledande när det gäller effektiva lösningar för rening av vevhusgaser i dieselmotorer och levererar lösningar till alla de stora lastbilstillverkarna i europa. Företaget ägs av Concentric och Alfa Laval. Navigator har tagit fram den nya webbplatsen i wordpress tillsammans med Mild Media.
Malmöhus Mäklarna
Malmöhus Mäklarna är en av de främsta fastighetsmäklarna i södra Sverige. Malmöhus Mäklarna förmedlar hem på unika lägen och är en fristående mäklarfirma som alltid skräddarsyr bostadsaffären efter kundens behov och önskemål. Navigator har tagit fram nya webbplatsen i wordpress i samarbete med Mild Media.
Smarter Mobility
Smarter Mobility är ett kluster på Ideon som ska främja framväxten av digitala tjänster och innovativa affärsmodeller inom transportindustrin. Ambitionen är att ha ett hundratal medlemmar och ett antal starka partners som samarbetar och delar på kostsamma resurser. Navigator är partner och har tagit fram en ny one-pager som presenterar organisationens fördelar.
Friends of Executive
Friends of Executive är ett exklusivt och professionellt nätverk som ansluter verkställande direktörer som ansvarar för minst 50 miljoner kronor i omsättning. I nätverket samlas medlemmar med lång erfarenhet och stark näringslivsprofil och starkt stigande ledare, vilka gemensamt skapar stort värde för nätverket. Vi på Navigator har tagit fram en ny webbsajt till Friends of Executive med bland annat en medlemsportal, byggd i WordPress tillsammans med Mild Media.
Addedo
Addedo är ett applikationskonsultföretag som hjälper bolag i Sverige och Norge att fatta bättre affärsbeslut genom att se över behov och möjligheter. Navigator har utvecklat Addedos nya webbplats med målet att skapa en modern site som lyfter fram den stora kompetens och service som finns i företaget. Siten är byggd utifrån ett tema, som vi på Navigator vidareutvecklat och anpassat.
Baker Tilly
Baker Tillys kontor i Malmö, Lund och Trelleborg ingår i nätverket Baker Tilly International och har fokus på bokföring med lönehantering och skattedeklarationer, revision, skatte- och företagsrådgivning och bokslut med årsredovisningar och företagsdeklarationer. Navigator har hjälpt Baker Tilly att utveckla en ny webbplats i wordpress för verksamheten i den här regionen.
Avfall Sverige
Avfall Sverige är kommunernas branschorganisation inom avfallshantering och återvinning. Organisationen representerar kommunmedlemmarna gentemot politiker, beslutsfattare, myndigheter och EU, driver frågor som är viktiga för våra medlemmar samtidigt som man erbjuder utbildningar och andra tjänster. Navigator har hjälpt Avfall Sverige att utveckla en ny webbplats i Typo3 tillsammans med webbpartnern Pixelant.
LGT Logistics
LGT Logistics är Nordens ledande specialist inom möbellogistik. Företaget erbjuder skräddarsydda koncept för möbeltillverkare, importörer, grossister och detaljhandlare i kombination med högkvalitativa transporter. Navigator har hjälp LGT Logistics att utveckla en ny responsiv webbplats i Drupal tillsammans med webbpartnern 040 Internet.
Väl beprövad webbprocess
Navigator har en väl beprövad webbprocess som innehåller alla de steg som är nödvändiga för att skapa en bra webbplats som bygger varumärke, attraherar besökare, genererar leads och leder potentiella kunder från behov till beslut. Vi hjälper dig även att fylla webbplatsen med relevant och SEO-optimerat innehåll. Innehåll som i nästa steg kan användas som grund för olika typer av  inbound marketing-aktiviteter. Här kan du läsa mer om våra tankar kring informationsarkitektur och här kan du läsa mer om inbound marketing.
niclas_sv-14Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med en ny webbplats är du varmt välkommen att höra av dig.
Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se