Webb

 
Webb
Idag är en genomtänkt strategi för webb och digital kommunikation grunden för de flesta företag oavsett bransch. För att kunna dra nytta av nätets alla fördelar krävs en genomtänkt strategi som inkluderar samtliga plattformar och kopplingar till företagets egna kanaler i sociala medier.

Lång erfarenhet av webb

Vi på Navigator har arbetat med webblösningar sedan 1995. Vi producerar webbsidor, kampanjsajter, bloggar och mobila sajter antingen helt i egen regi eller tillsammans med några av våra teknikpartners. För att hålla oss uppdaterade följer vi utvecklingen nära inom exempelvis responsiv design och möjligheterna med de nya retina-skärmarna.

Webbstrategi

Navigator har en väl beprövad och strukturerad process för webbstrategier inom såväl B2B som B2C eller healthcare. Vi hjälper dig att etablera en starkare närvaro på nätet genom att analysera ditt syfte och besökarnas behov utifrån ett antal viktiga variabler.

Webbproduktion

När analysen är klar har du en bra grund för strategin där syfte, mål och behov är utgångspunkt för din framtida närvaro. Därefter hjälper vi dig att skapa ett ramverk för struktur, innehåll och budskap innan det är dags för design och funktionalitet.

Webblösningar >>

Här kan du se exempel på ett antal av de senaste webblösningarna vi på Navigator har producerat för våra uppdragsgivare.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din webb är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share