PR

 
PR

Målet med PR är att stärka uppdragsgivarens relationer till relevanta målgrupper. Det kan exempelvis handla synas i rätt sammanhang, nå ut med rätt budskap eller sätta en fråga på agendan. Man brukar säga att PR verkar i förtjänade kanaler, vilket ofta är redaktionellt medieutrymme.

Bygga relationer med PR

Idag är det möjligt för vem som helst att sprida budskap genom sociala medier. Därmed konkurrerar traditionella medier med bland annat bloggare och privatpersoner på en allt snabbare nyhetsmarknad. Det innebär möjligheter för företag att underlätta journalisternas arbete och på så sätt nå ut med sina budskap i traditionella mediekanaler. Samtidigt är det också möjligt att använda egna sociala kanaler för att bygga relationer med sina målgrupper.

Öka synligheten

Navigators PR-team arbetar såväl strategiskt som operativt, beroende på uppdragsgivarens behov. Vi verkar främst inom Corporate Communications och marknads-PR. Inom Corporate Communications erbjuder vi tjänster som krishantering, internkommunikation eller framtagning av PR-plan. Marknads-PR syftar till att skapa uppmärksamhet kring en produkt eller tjänst. Detta åstadkommer vi exempelvis genom bloggsamarbeten, medierelationer och attitydundersökningar som används i PR-syfte.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din PR är du varmt välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share