header-obducatObducat är ett av världens ledande företag inom litografiska lösningar för produktion av avancerade nano-strukturer. Med egen forskning och produktion har Obducat skapat kommersiella nano-imprint-lösningar för applikationer inom bland annat solceller, bildskärmar och medicinteknik. Exempelvis kan mycket små nano-strukturer förändra egenskaperna hos bildskärmar i mobiltelefoner för att göra dem mer energisnåla.
Modern design
Obducats gamla webbplats hade många år på nacken. Icke responsiv och med en utdaterad design var behovet av förändring stort när Obducat vände sig till Navigator. Efter en genomgång av önskad funktionalitet togs beslutet att använda open source-plattformen Typo 3, som är ett skalbart CMS-verktyg med inriktning på att lösa företagsbehov. Den tekniska utvecklingen av webbplatsen gjordes i samarbete med webbyrån Pixelant. obducat-webcase_3045x1520
Målgruppsanpassad lösning
Navigators roll var att koordinera projektet, samt att ansvara för formgivning och design. Idag möts besökarna av en modern och responsiv webbplats med en utgångspunkt i att möta de olika målgruppernas behov. Webbplatsen har en tydlig Obducat-identitet, med sin blå grundfärg och spännande bildlösningar.
Fler webblösningar
Idag är en genomtänkt strategi för webb och digital kommunikation grunden för de flesta företag oavsett bransch. För att kunna dra nytta av nätets alla fördelar krävs en genomtänkt strategi som inkluderar samtliga plattformar och kopplingar till företagets egna kanaler i sociala medier. Vi på Navigator har arbetat med webblösningar sedan 1995. Vi producerar webbsidor, kampanjsajter, bloggar och mobila sajter antingen helt i egen regi eller tillsammans med några av våra teknikpartners. Här hittar du exempel på några av de webblösningar vi varit med och skapat.
Dags för en digital strategi?
Om du inte redan har en digital strategi för dina sälj- och marknadsaktiviteter är det hög tid att göra slag i saken. Men vad bör den egentligen innehålla? För att ge dig stöd på vägen går vi här igenom de grundläggande principerna och de viktigaste frågeställningarna kring en digital strategi när du vill stärka ditt arbete med sökmotoroptimering, marketing automation, leadsgenerering och content marketing.
leif_sv-14Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om oss eller vårt samarbete med Obducat är du varmt välkommen att höra av dig.
Leif Lindau
Managing partner
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se