Addedo är ett applikationskonsultföretag som hjälper bolag i Sverige och Norge att fatta bättre affärsbeslut genom att se över behov och möjligheter. Under sommaren har vi på Navigator fått förtroendet att utveckla Addedos nya webbplats – ett uppdrag som vi är mycket stolta och glada över!
Addedo är proffs på budget, prognos och koncernrapportering
Addedo hjälper sina kunder med systemstöd för att ekonomiskt styra och följa upp sin verksamhet.  De flesta rådgivarna har mångårig erfarenhet av verksamhetsstyrning och ekonomi, vilket gett dem djup förståelse för företagsekonomiska samband. I kombination med ett brinnande intresse för teknik och processer skapar Addedo smarta, nytänkande lösningar för alla sina kunder. Addedos fokusområden är budget och prognos, samt koncernrapportering i form av konsolidering.
Modern webbplats med tydlig struktur
Målet med Addedos nya webbplats var att skapa en modern site som lyfter fram den stora kompetens och service som finns i företaget. Siten är byggd utifrån ett tema, som vi på Navigator vidareutvecklat och anpassat. Genom projektet har vi fungerat som Addedos strategiska rådgivare och bistått med kunskap om design, struktur och UX. Vi har även migrerat innehållet från den gamla siten till den nya. Resultatet är en tilltalande och lättnavigerad webbplats som presenterar Addedo för såväl blivande som nuvarande kunder och medarbetare. Här kan du kika närmare på Addedos webbplats.
Dags för ny webbplats?
Visste du att vi på Navigator lanserar en ny webbplats ungefär varannan vecka? Vi ser webben som navet i våra kunders digitala närvaro. Därför är det såklart viktigt att ha en riktigt bra site. Samtidigt är inget bolag det andra likt. Olika förutsättningar kräver olika tillvägagångssätt. Vi har kunskap om flera CMS-system, från WordPress till SiteCore och Drupal, och lägger ribban på en nivå som passar ditt företag.
Webblösningar >>
Här kan du se exempel på ett antal av de senaste webblösningarna vi på Navigator har producerat för våra uppdragsgivare.
niclas_sv-14Vill du veta mer?
Vill du veta mer om Addedos nya webbplats eller höra hur vi kan hjälpa dig med din? Varmt välkommen att höra av dig till oss.
Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se