ny årsredovisning De senaste åren har vi på Navigator hjälpt KLF med deras årsredovisning. Så även för 2014. Med nytagna bilder och intressanta inblickar i branschen hjälper vi till att spegla KLF:s verksamhet som växer och frodas. Ännu en ny årsredovisning har sett dagens ljus. Du kan ladda ned KLF:s årsredovisning här >>
Ny årsredovisning för KLF
KLF, Kristianstadsortens Lagerhusförening, ägs av lantbrukare i nordöstra Skåne och västra Blekinge. Organisationen har en stark lokal förankring, moderna anläggningar och korta avstånd till sina medlemmar vilket gör KLF till en mycket konkurrenskraftig samarbetspartner. Målet är att skapa bästa möjliga lönsamhet i medlemsföretagen. KLF erbjuder bland annat no-usenmål, foder, växtskydd, utsäde och gödsel, ensileringsmedel och olja. KLF_webcase_arsredovisning2014
Egen fotograf
Vi på Navigator har arbetat med KLF i ett antal år och hjälper organisationen med årsredovisningar, broschyrer, e-magasin och andra former av marknadsföringsmaterial. Navigator hjälper även KLF med fotograferingar och merparten av bilderna är tagna av Ola Hansson som även är grafisk designer på Navigator.
Vi hjälper dig gärna >>
Vi på Navigator hjälper våra kunder att använda årsredovisningens möjligheter fullt ut för att stärka varumärket samtidigt som vi lägger stor vikt vid att den investerarrelaterade informationen är väl strukturerad och genomarbetad. Varje år producerar vi mellan fem och tio årsredovisningar. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med årsredovisningar och se exempel på senaste årens produktioner.
malin_sv-14Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig och ditt företag med din årsredovisning är du varmt välkommen att höra av dig.
Malin Staberg
Account Director
Strategic and operative communication
Tel +46 40 631 62 21
malin.staberg@navigator.se