Årsredovisning

 
Årsredovisning
Att bygga ett varumärke är en process som kräver styrka och konsekvens. Alla tillfällen att kommunicera varumärkets värden bör tas tillvara på bästa sätt. Företagets årsredovisning är en varumärkesbärare som når flera viktiga målgrupper, ofta i ett annat sammanhang än den vanliga marknadskommunikationen.

Årsredovisning som stärker varumärket

Strategier utvärderas, tankar tydliggörs, intressanta projekt lyfts fram och framtiden målas upp. Det krävs mycket tid och resurser för att skapa en riktigt bra års- eller hållbarhetsredovisning. Men, trots hårt arbete blir de ofta bara två punkter som bockas av på bolagsstämman. Det är dags att göra årsredovisningen och hållbarhetsredovisningen till två av företagets viktigaste varumärkesbyggande och relationsskapande kommunikationsverktyg.

Viktiga kommunikationsverktyg

Vi på Navigator hjälper våra kunder att använda årsredovisningens möjligheter fullt ut för att stärka varumärket samtidigt som vi lägger stor vikt vid att den investerarrelaterade informationen är väl strukturerad och genomarbetad. Varje år producerar vi mellan fem och tio årsredovisningar.

Varför Navigator?

  • Vi bestämde oss för att bli riktigt bra på att producera årsredovisningar för fem år sedan. Vi:
  • Gillar det som är komplicerat
  • Har utvecklat en genomtänkt process
  • Är med och skapar 5-10 årsredovisningar per år
  • Ser redovisningarna som några av företagets viktigaste kommunikationsverktyg
  • Gör redovisningarna till en integrerad del av företagets varumärkesarbete

Exempel på årsredovisningar >>

Här ser du några exempel på de årsredovisningar vi på Navigator har producerat de senaste åren.

Årsredovisningstrender >>

Vill du ha mer information om hur du lyckas med att skapa en bra årsredovisning rekommenderar vi att du läser vårt blogginlägg “Årsredovisningstrender”.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med ditt företags årsredovisning är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share