Den 27-28 juni gick den tjugonde upplagan av Borgeby Fältdagar av stapeln. Närmare 20 000 besökare från Sverige, Danmark och Tyskland vallfärdade till fältet söder om Borgeby kyrka. Mässan är norra Europas största och samlar såväl professionella lantbrukare som lantbruksintresserade. Maria och Johan från Navigator var på plats under onsdagen och träffade både KLF och Yara som ställde ut.
Precisionsodling årets tema
Under årets upplaga av Borgeby Fältdagar hölls flera spännande föreläsningar och seminarier om precisionsodling. Markens egenskaper varierar mycket – till och med på en och samma åker. Med precisionsodling anpassar lantbrukaren åtgärder och insatser för varje del av fältet. Det kräver kännedom om jorden, grödan och insatsmedlens egenskaper, som vilken typ av ogräs som växer var och hur mycket växtnäring grödan har tagit upp när det är dags att gödsla. Tack vare de senaste årens smarta digitala produkter och tjänster har lantbrukaren nu tillgång till relevant data om sina odlingar. Rätt tolkad kan denna data skapa större och bättre skördar med lägre klimatpåverkan.
Navigator bakom Yaras monter
En av pionjärerna inom precisionsodling är vår kund Yara som utvecklar hållbara lösningar för växtnäring. Vi på Navigator är stolta och glada att även i år ha fått förtroendet att designa Yaras monter till Borgeby Fältdagar. Vår målsättning har varit att skapa en träffpunkt där Yara får möta sina kunder och visa upp sina produkter. Mässor är en viktig del av ett långsiktigt relationsbyggande med kunder och samarbetspartners. Därför designade vi mässmontern som en mötesplats med gott om plats att sitta, stå eller mingla runt med nya och gamla bekantskaper. I mässmontern visade Yara även upp sina produkter och verktyg som Yara N-Sensor som mäter kvävehalten i grödan och appen Yara N-App som enkelt räknar ut mängden gödsel beroende på kväveupptaget.
maria_sv-17
Kontakta oss gärna
Vill du också ha hjälp med dina mässaktiviteter är du varmt välkommen att höra av dig. Här kan du läsa mer om vad vi kan hjälpa till med vid mässor.
Maria Hoffstein
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 10
maria.hoffstein@navigator.se