Mässor

 
Mässa
En mässa är en sjudande mix av företag, nya produkter och spännande möten. Att delta på mässor är lika delar en möjlighet till direkta affärer som att knyta kontakt med viktiga beslutsfattare. Med rätt närvaro går det att göra ett starkt avtryck på en mässa som stannar kvar i medvetandet hos både konkurrenter och kunder och potentiella kunder. Det är dessutom ett gyllene tillfälle att lansera nya produkter.

Mässor öppnar nya dörrar

Vi på Navigator ser mässor som en viktig kanal för det personliga mötet. Här finns en möjlighet att möta såväl nya kunder, som annars svårtillgängliga kontakter. Vi har lång erfarenhet av att bygga varumärke och skapa säljande aktiviteter på mässor världen över. Dessutom vet vi hur du får bäst effekt av din investering, genom rätt aktiviteter före, under och efter mässans genomförande.

Hjälper dig med helheten

Vår roll är att utveckla ett tema och ett koncept kring det visuella och verbala uttrycket för din närvaro på mässan. Vi hjälper dig med det strategiska upplägget, planeringen, inbjudningarna och uppföljningen. När det gäller själva monterbyggandet har vi flera samarbetspartners. Bland annat har vi arbetat mycket med L-konsult på flera stora mässor runt om i världen för flera ledande koncerner och företag.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med dina mässor är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share