Axis

Varumärket för en smartare, säkrare värld

Navigator har samarbetat med Axis under ett antal år. Det startade med att vi kom in och hjälpte till med vidareutvecklingen av nya varumärkesstrategin, kommunikationsplattformen och ett långsiktigt kommunikationskoncept. Sedan dess har vi arbetat vidare med flera delar av den löpande globala kommunikationen. Här är några exempel på vad vi har gjort.

Varumärkes- och kommunikationsstrategi

Navigator har utvecklat Axis nya varumärkesplattform i nära samarbete med ledningen. Navigator har även hjälpt till att planera både intern och extern utrullning såväl som att skapa en verktygslåda med material för kommunikation och varumärkesbyggande aktiviteter.

Kommunikation för applikationsområden

Navigator har hjälpt Axis att stärka sin position som kunskapsledare inom sina nyckelsegment genom att skapa specialiserad kommunikation riktad mot beslutsfattare inom dessa applikationsområden.

Partnerkommunikation

För att stärka relationen med återförsäljare och partners har vi hjälpt till att skapa kommunikation som stöttar dessa i deras försäljning.

Fler exempel

Namnkonvention

Genom tvärfunktionella workshops har Navigator utvecklat en ny hierarki och policys för namnsättning av produkter i en ny namnkonvention, och utbildningsmaterial online för medarbetare och Axis partnernätverk.

Utveckling av produktvarumärke

Navigator har utvecklat kommunikationsplattformar och grafisk identitet såväl som globala varumärkesbyggande kampanjer för två av Axis undervarumärken. Uppdraget inkluderar lansering av ny webbsida, säljstödjande material samt utveckling och internationell utrullning av kännedomsbyggande kampanjer.

Webb och inbound marketing

Navigator supportar Axis löpande med material för inbound marketing samt aktiviteter för att lyfta fram företaget som kunskapsledare i sin bransch.

Relaterade case

ADB Safegate

Navigator har samarbetat med ADB Safegate under många år och vi var bland annat inblandade i…

Ecophon

Navigator har utvecklat ett flertal koncept och produktlanseringar såväl som deltagit i övergripande strategiskt arbete. Vi…

Arjo

Vi på Navigator har utvecklat koncept, verktyg och aktiviteter för såväl extern som intern kommunikation med…

Niclas Bergenblad
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Niclas Bergenblad
Creative Director Digital and innovation strategy