Tisdagen den 10 april arrangerar vi på Navigator en workshop kopplad till Internet i Fokus på temat programmatic. Workshopen är tillgänglig för alla som är anmälda till Internet i Fokus i mån av plats. Du anmäler dig här.
Om programmatic
Programmatisk annonsering har blivit allt vanligare på konsumentsidan. Nu är det dags för B2B att ta det viktiga klivet. Med intelligent teknik är det idag möjligt att leverera skräddarsytt innehåll till varje enskild individ i världen i realtid. Och du kan anpassa ditt innehåll på en nanosekund utifrån beteende och respons.
Vad får du med dig?
På workshopen går vi igenom vad programmatisk annonsering är och vad det innebär. Vi diskuterar fördelar, nackdelar och tittar på hur det kan utgöra en viktig del i din mediemix. Exempel på frågeställningar som vi besvarar är:
  • Hur skapar du intelligenta kampanjer som genererar leads?
  • Vilken typ av data du bör komplettera dina personas med?
  • Vad för sorts content bör du välja för att få bra effekt?
  • Hur mäter du och effektiviserar dina aktiviteter?
Vem riktar sig workshoppen till?
Workshoppen riktar sig till dig som vill lära dig mer om programmatisk annonsering och prediktiv marknadsföring. Som kanske redan idag arbetar med SEO, inbound och marketing automation men vill hitta nya vägar för att attrahera mer trafik och skapa fler leads. Fokus är primärt B2B.
niclas_sv-14Koll på Navigator?
Vill du hålla koll på vad som händer hos oss på Navigator är du varmt välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Och följa oss i sociala medier.
Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se