wihlborgs fastigheters årsredovisning För tredje året i rad har vi på Navigator producerat Wihlborgs Fastigheters årsredovisning och hållbarhetsredovisning. Ambitionen har varit att spegla verksamheten hos det ledande kommersiella fastighetsbolaget i Öresundsregionen på ett tydligt och intressant sätt. wihlborgs1 wihlborgs2 wihlborgs3
Årsredovisning som stärker varumärket
Strategier utvärderas, tankar tydliggörs, intressanta projekt lyfts fram och framtiden målas upp. Det krävs mycket tid och resurser för att skapa en riktigt bra års- eller hållbarhetsredovisning. Men, trots hårt arbete blir de ofta bara två punkter som bockas av på bolagsstämman. Det är dags att göra årsredovisningen och hållbarhetsredovisningen till två av företagets viktigaste varumärkesbyggande och relationsskapande kommunikationsverktyg.
Viktiga kommunikationsverktyg
Vi på Navigator hjälper våra kunder att använda årsredovisningens möjligheter fullt ut för att stärka varumärket samtidigt som vi lägger stor vikt vid att den investerarrelaterade informationen är väl strukturerad och genomarbetad. Varje år producerar vi mellan fem och tio årsredovisningar.
Varför Navigator?
  • Vi bestämde oss för att bli riktigt bra på att producera årsredovisningar för fem år sedan. Vi:
  • Gillar det som är komplicerat
  • Har utvecklat en genomtänkt process
  • Är med och skapar 5-10 årsredovisningar per år
  • Ser redovisningarna som några av företagets viktigaste kommunikationsverktyg
  • Gör redovisningarna till en integrerad del av företagets varumärkesarbete
Exempel på årsredovisningar >>
Här ser du några exempel på de årsredovisningar vi på Navigator har producerat de senaste åren.
malin_sv-14Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig och ditt företag med din årsredovisning är du varmt välkommen att höra av dig.
Malin Staberg Account Director
Strategic and operative communication Tel +46 40 631 62 21 malin.staberg@navigator.se