Den första september började Karolina Mecklint hos oss som projektledare inom PR. Det är vi väldigt glada för! Karolina kommer närmast från Post Nord Strålfors där hon arbetade som Head of External Communications. Bland annat utnämndes Strålfors till karriärföretag två år i rad, mycket tack vare Karolinas arbete med Employer Branding där Linkedin var en viktig kanal. Hon har även arbetat på rikspolisstyrelsen som projektledare för kommunikation. För att ni ska lära känna Karolina lite bättre har vi bett henne svara på tre korta frågor:
Varför sökte du dig till Navigator, Karolina?
Jag har alltid velat arbeta som konsult på en strategisk kommunikationsbyrå och att valet föll på Navigator var inte svårt för mig. Navigator erbjuder ett brett utbud av tjänster och värdesätter goda relationer med sina kunder. Jag tycker att företaget präglas av en stimulerande arbetsmiljö, korta beslutsvägar, kreativitet och engagerade medarbetare som tycker om sitt arbete.
Vad hoppas du kunna uppnå här på Navigator?
Jag hoppas att jag tillsammans med mina nya kollegor ska stärka och bredda PR-erbjudandet. Ett stort plus är att jag kan bidra med min breda kompetens inom kommunikation: PR, marknadskommunikation, employer branding och ledarkommunikation, från statliga och privata företag. Jag har också lång erfarenhet från ett kommersiellt B2B företag, där fokus har varit att stärka företags varumärken gentemot sina kunder, något jag kommer att ha god nytta av i min nya roll.
Vad gör dig glad?
Jag är en väldigt aktiv och äventyrlig person. Om jag bara får vara ute och klättra, åka inlines eller springa i fina miljöer blir jag väldigt glad. Min nästa utmaning är Kullamannen traillöpning.
Varmt välkommen!
Vi önskar Karolina välkommen till oss.
karolina_sv-16Karolina Mecklint
PR Consultant
Media Relations
Tel +46 40 631 62 31
karolina.mecklint@navigator.se