Nu hälsar vi Ditec® Sverige välkommen som ny uppdragsgivare. Ett välkänt varumärke för de flesta bilägare. Ditec® har ända sedan 70-talet utvecklat ett unikt system för att konservera lacken på bilen vilket gör att den behåller sin nybilkänsla under många år.
Ditecs lackkonservering
Ditecs lackkonservering är ett polymerbaserat lackskyddssystem som utförs i fem olika steg för att garantera hållbarheten. När ytan förseglats är den skyddad mot UV-strålar, surt nedfall och trafikfilm. Dessutom gör den biltvätten mycket enklare. Resultatet är så bra att Ditec® lämnar nio års systemgaranti på nya bilar och garanterar att glansen bevaras under hela tiden.
Flera egna bilvårdscenter
Mindre känt är kanske att Ditec® även har egna bilvårdscenter på ett flertal platser i Sverige. Där erbjuder de ett brett tjänsteutbud för ett säkrare och bekvämare bilägande, bland annat:
  • Lackkonservering, den klassiska Ditec®-behandlingen som skyddar lacken och gör att den behåller glansen
  • Glasbehandlingar som ökar säkerheten vid mörkerkörning
  • Textil & läderskydd som skyddar klädseln och håller bilen fräsch på insidan
Spännande resa
Vid årsskiftet köptes Ditec Sverige AB av Jonas Snarberg, Lars Benediktsson och Andreas Kvarnbrink. De driver själva egna Ditec® Bilvårdscenter och planerar nu att utveckla och expandera både varumärket och verksamheten, en resa som vi på Navigator är väldigt glada att få vara med på.
malin_sv-14Vill du veta mer?
Vill du veta mer om vårt samarbete med Ditec är du varmt välkommen att höra av dig.
Malin Staberg
Account Director
Strategic and operative communication
Tel +46 40 631 62 21
malin.staberg@navigator.se