Vi är glada över att kunna hälsa Jessica Svensson varmt välkommen som ny Finance Manager hos oss på Navigator. För dig som vill veta lite mer om vem Jessica är kommer här några snabba frågor.

Vad gillar du med ditt jobb?

Jag har alltid gillat siffror! Gärna siffror i kombination med ordning och reda så det är inte så konstigt att jag trivs med att hantera ekonomi och redovisning.

Vad har du arbetat med tidigare?
Jag har arbetat med ekonomi i 18 år men inom en lång rad olika branscher såsom transportbranschen och nu senast inom fastighetsbranschen. Jag har även haft liknande ekonomiansvar på en annan kommunikationsbyrå i Malmö så många av systemen och programmen som Navigator använder är jag redan väl förtrogen med.
Varför Navigator?
Jag ville gärna vara på ett företag med en lagom storlek där jag får möjlighet att ta ett helhetsansvar för ekonomin. Eftersom jag är bekant med byråbranschen sedan tidigare kände jag till Navigator och tyckte det var inspirerande att få jobba på en av Malmös största byråer.
Vad gör du på fritiden?
Ett antal timmar av min fritid tillbringar jag i dansstudio i Ystad. Hus, trädgård och diverse renoveringar tar också en del av min lediga tid i anspråk.
Har du något favoritresmål?
Skidåkning ligger mig varmt om hjärtat så jag åker gärna på semester till Alperna eller till något annat trevligt skidområde.