Fredagen den 3 juni är det vi på Navigator som står för Världens Bästa Morgon på Media Evolution City. Temat för dagen är ”Din digitala strategi”. Föreläsningen är mellan 08:00 och 09:30. Därefter finns det möjlighet att delta i en uppföljande workshop. Anmäl dig här.
Digital strategi på Media Evolution
Det globala landskapet har förändrats radikalt på kort tid och det kommer att fortsätta förändras i ett allt högre tempo. Den digitala transformationen har vänt upp och ned på den värld som vi och våra varumärken lever och verkar i. Ett faktum som idag ställer helt nya krav på din organisation och helt nya förväntningar på dig som arbetar med marknadskommunikation och försäljning.
Många frågetecken
Undersökningar visar att mer än hälften av alla marknadschefer och försäljningschefer lider av digital ångest. Inte undra på när frågetecknen är så många. Hur ska du hantera ditt varumärke på den nya digitala arenan? Hur ska du följa och hjälpa dina potentiella kunder från behov till beslut? Hur ska du få marknad och sälj att ha gemensamma mål och stötta varandra? Vilka processer, system och strategier behöver du investera i?
Ännu fler utropstecken
Samtidigt som det finns många frågetecken finns det också många utropstecken! Den nya digitala arenan erbjuder helt fantastiska möjligheter att bedriva ett effektivt varumärkesbyggande och säljdrivande arbete. För att ge dig stöd på vägen går vi igenom alla delar som bör vara med i en digital strategi med fokus på sälj, kommunikation och marknad.
För vem?
Du arbetar med varumärkesbyggande och säljdrivande aktiviteter. Webb, sociala medier och digitala kanaler är en del av din dagliga verksamhet.
Detta får du!
Du får en inspirerande och samtidigt konkret genomgång av hur din digitala strategi bör vara uppbyggd för att skapa så bra synergier som möjligt.
Detta tar du med dig!
Du tar med dig nya insikter kring det digitala samt ett exemplar av boken ”Konsten att navigera på den digitala arenan”.
Fördjupande workshop
Efter Världens Bästa Morgon finns det möjlighet att delta i en fördjupande workshop kring digital strategi.