Välkomna-Diab

Vi är glada att presentera Diab som ny kund hos Navigator! Diab har sin hemvist i Laholm och är kommunens största arbetsgivare. Företaget har över 60 års erfarenhet inom kompositmaterial och sandwich-teknologi. Produkterna riktas främst mot vindkraft-, transport-, båt- och flygindustrin. Med ett brett utbud av högpresterande kärnmaterial, många efterbehandlingslösningar och specialskurna kit leder Diab kompositbranschen framåt. Divinycell är företagets världsledande varumärke som finns i ett flertal produktutföranden. Varje produkt har specifika egenskaper lämpade för olika typer av konstruktioner och ledorden för produktutvecklingen är stronger, lighter, smarter.

Växande marknader

Diab är verksamma på den globala marknaden och har produktion över hela världen. Företaget strävar efter att befinna sig nära sina kunder för att erbjuda bäst stöd och störst effektivitet. En stark tillväxt inom marknaderna transport, flyg och konstruktion gör att efterfrågan på slitstarka kompositmaterial förväntas öka.

Strategisk och operativ hjälp

Navigator hjälper Diab på både strategiskt plan och med produktion. Vi fungerar som en helhetspartner inom marknad och kommunikation. Vi har tagit ett grepp om Diabs digitala kommunikationsstrategi, teknisk och innehållsmässig förbättring av webbplatsen samt nyhetsbrev. Vi kommer även att löpande producera digitalt och tryckt material, bland annat säljmaterial och white papers. Dessutom har vi kopplat in vår PR-expertis för pressbearbetning. 

maria_sv-16Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om samarbetet med Diab är du varmt välkommen att höra av dig.
Maria Hoffstein
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 10
maria.hoffstein@navigator.se