Om du inte syns på Google så finns du inte. Att vara minst topp tio på den organiska listan för de viktigaste sökorden är målbilden för de flesta framgångsrika företag idag. Vill du veta hur man lyckas ska du delta på Sveriges största sökevent, Search Stars, som går av stapeln tisdagen den 10:e oktober på Slagthuset i Malmö.
Om Search Stars
Search Stars är ett heldagsseminarium med fullt fokus på sökmotoroptimering och digital marknadsföring. Search Stars riktar sig till dig som arbetar med SEO och digital marknadsföring idag och vill få nya idéer, träffa branschkollegor och utvecklas. Eventet arrangeras av våra nära, kära kollegor på digitala SEO-byrån TopVisible. Som kund hos oss på Navigator kan vi erbjuda en riktigt bra rabatt för dig som vill gå. Klicka här för att boka biljett.
Spännande föreläsare
Föreläsarna är alla specialister inom SEO eller digital marknadsföring från olika håll i världen. Här är bara några exempel:
  • Ronell Smith från MOZ i USA
  • Thomas Bering från Google i Danmark
  • Alyeda Solis från Oranti i Spanien
  • James Finlayson från Verve Search i England
  • Charlie Williams från Screaming Frog i England
  • Nina Jansdotter, beteendevetare och författare från Sverige
Vad man kan vänta sig av dagen?
Dagen kommer att bjuda på utmaningar, nya idéer, gamla idéer applicerade på nya sätt. Kom med ett öppet sinne för att lära dig och inspireras. På searchstars.se hittar du all information du behöver.
niclas_sv-14Vi är på plats!
Vi på Navigator finns givetvis på plats för att lyssna, lära och ställa ut!
Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se