ApQ El har gjort en fantastisk resa sedan de startade 2000. De har växt i gasellfart, bland annat utsåg Dagens Industri dem till Årets gasellföretag i regionen flera år i rad och Affärsvärlden utsåg dem till det snabbast växande företaget i Sverige.
Avancerade installationer från ApQ
I dag har ApQ mer än 300 engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetare i både Skåne och Stockholm. Bland projekten de tagit sig an finns bland annat arenor, kommersiella fastigheter, skolor, bostadsområden, forskningsanläggningen MAX IV, kraftanläggningar och sjukhus. De har till exempel tagit fram avancerade lösningar på SUS i Malmö som installationer i övertrycksrum på infektionskliniken och operationssalar med system för att styra hela salen och bild- och ljudöverföring för utbildning.
Bred kompetens
ApQ:s affärsidé bygger på att kombinera kompetenser från kraft, el, tele och säkerhet med stark projektledning, genomgående kvalitetstänkande och innovativa lösningar. Genom att ha en bred kompetens som sträcker sig från högspänning till data, kan de hantera komplexa projekt som berör flera områden. Bland annat är de en av få aktörer på marknaden som har erfarenhet och resurser inom kraft, och kan både leverera och installera högspänning, lågspänning, generatorer och ställverk.
Redo för framtiden
Nu går ApQ El in i nästa fas och gör sig redo att växa ytterligare. Första steget var att ta fram en kommunikationsplattform för att tydliggöra budskap och kunderbjudande. En konsekvens av det arbetet blev att ordet El försvann ur företagsnamnet för att markera bredden i deras kompetens. I samband med detta skapades även en ny logotyp och en grafisk profil. Nästa steg blir att designa och utveckla en ny responsiv sökordsoptimerad webbplats med målgruppsanpassat innehåll och implementera strategin för inbound marketing samt att ta fram kampanjer för print. Vi på Navigator är väldigt glada att vi får vara med på denna resa tillsamman med ApQ. Här är ett smakprov på några av de nya kommunikationsaktiviteterna.
Ny webbplats
Responsiv sökoptimerad webbplats som stöttar besökaren på den digitala kundresan.
Kommunikationskoncept och grafisk profil
Nytt kommunikationskoncept med payoff och värdeord samt ny grafisk profil.
Nytt presentationsmaterial
Presentationsmaterial som ligger i linje med den nya profilen.
Profilkommunikation
Kommunikation på bilar, skyltar, flaggor med mera som ligger i linje med nya profilen.
maria_sv-16Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om samarbetet med ApQ är du varmt välkommen att höra av dig.
Maria Hoffstein
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 10
maria.hoffstein@navigator.se