Allt fler handlar på nätet och antalet webbutiker fortsätter att växa kraftigt. Oavsett om e-handeln fungerar som fristående lösning eller ett komplement till den fysiska butiken så är det A och O för företag att sälja sina produkter på nätet. Malmöbaserade eValent har på kort tid etablerat sig som en e-handelsleverantör att räkna med. Nästa steg är att bli det självklara valet. Vi på Navigator är både stolta och glada att välkomna eValent som kund. Tillsammans ska vi bygga och stärka eValents varumärke och kommunikation. En mycket spännande resa som vi ser fram emot att vara en del av!
Färdigpaketerade e-handelslösningar
Med marknadens bredaste produkt- och tjänsteportfölj hjälper de sina kunder att fatta rätt beslut och tackla utmaningarna på vägen. Som återförsäljare av ledande e-handelslösningar som Nordisk e-handel och Magento, samt rådgivare inom ämnet har de utsetts till DI Gasellföretag två år i rad, 2013 och 2014. För dig som snabbt vill komma igång med din webbutik är Nordisk e-handel ett smart val. Allt-i-ett-lösningen är responsiv, har ett optimerat köpflöde och är ansluten till såväl Klarna som marknadsplatser som CDON och Fyndiq. För dig som vill ha en ännu bättre och mer avancerad lösning är Magento rätt val.
Skräddarsydda e-handelslösningar
eValent har hjälpt hundratals företag med sina webbutiker de senaste åren. Med såväl teknisk som strategisk kompetens tar eValent fram skräddarsydda lösningar till sina kunder, oavsett om de vill starta en ny nätbutik eller göra sin befintliga ännu bättre.
width="201"Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om samarbetet med eValent är du varmt välkommen att höra av dig.
Jenny Wendel
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 21
jenny.wendel@navigator.se