Den 21 oktober är vi på Navigator på plats hos Handelskammaren i Helsingborg för att prata om Smarketing – konsten att stärka banden mellan sälj och marknad. Anmäl dig redan nu på Handelskammarens webbplats eller via e-post deltag@handelskammaren.com. Kostnaden är 495 kr/pers för medlemsföretag och 795 kr/pers för icke medlemmar.
Vad är Smarketing?
Säljorganisationen och marknadsavdelningen har länge levt i skilda världar. Det är dags för förändring. I dagens digitala samhälle finns det alla förutsättningar för att skapa spännande och framgångsrika synergier. Gemensamma mål, effektiva verktyg, samma språk och rätt förståelse är receptet på framgång. Men hur gör man då rent konkret?
Tips och verktyg
Leif Lindau hos oss går igenom de viktigaste stegen för att skapa ett starkt samarbete. Du får konkreta tips på verktyg och metoder för exempelvis leadgenerering och marketing automation. Samtidigt som du får en bild av hur sälj och marknad gemensamt kan hjälpa kunden från behov till beslut på den digitala kundresan. Leif Lindau är Managing Partner hos oss på Navigator med lång erfarenhet från såväl sälj- som marknadsorganisationer. Leif är en flitigt anlitad föreläsare inom områdena digitala trender och förändringsprocesser.
Om Navigator
Navigator är en strategisk kommunikationsbyrå med 20 medarbetare som hjälper företag och organisationer att bygga varumärken, skapa lönsamhet och navigera i en snabbt föränderlig fysisk och digital värld. I gränslandet mellan innovation och kommunikation genererar byrån nytänkande och utvecklande lösningar för sina uppdragsgivare med framtidens trender i fokus. Lösningar som med rätt processer blir lika väl förankrade i företagets affärsstrategi som hos samtliga medarbetare. Navigator tänker till, tänker om och tänker nytt. För att nå såväl ut som in.
leif_sv-14Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om oss eller Smarketing är du varmt välkommen att höra av dig.
Leif Lindau
Managing partner
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se