internetifokus Torsdagen den 15 oktober var vår Creative Director Niclas Bergenblad på Internet i Fokus och pratade inför ca 300 personer om fördelarna med en företagsblogg. Här kan du se filmen. Föreläsningen börjar cirka 4 minuter in. I början är ljudet inte så bra men det blir bättre efter en stund.
Föreläsning om företagsbloggande
Mer än 60 procent av alla företag i USA har en blogg och företag som bloggar får närmare 100 procent fler inlänkningar till sin webbsajt. Dessutom genererar de närmare 70 procent fler leads än företag som inte bloggar. Allt enligt HubSpot. Niclas Bergenblad gav deltagarna tips på hur man boostar försäljningen och stärker varumärket med en riktigt bra företagsblogg. En blogg som både dubblar företagets sökmotoroptimering och som gör aktiviteterna i sociala medier ännu mer effektiva. Alla fick konkreta råd kring hur man kommer igång och vad man ska tänka på. Vill du veta mer kan du läsa vårt blogginlägg ”De fem vanligaste misstagen hos företagsbloggar”.
Internet i Fokus
Internet i fokus är ett av Skånes absolut största och viktigaste återkommande event för dig som arbetar med webben och digitala medier. Konferensen ger dig det senaste inom trender, tjänster och visioner kring design, sociala nätverk och affärer på webben.
12045358_1159486964068751_6493810106041882585_o
Workshop dagen efter
Dagen efter Internet i Fokus höll vi på Navigator en fullsatt workshop med temat ”Din digitala strategi” för de som var anmälda till konferensen och som ville fördjupa sig lite i ämnet.