Den Malmöbaserade kommunikationsbyrån Navigator Communications växer med tre nya medarbetare. Sedan årsskiftet har den strategiska projektledaren Jenny Wendel, art directorn Fredrik Oscarsson och den digitala strategen Sara Harlin anslutit sig till byrån som nu har 20 anställda.

Navigator expanderar
Navigator Communications har funnits i Malmö sedan 1985 och har flera stora kunder så som Trelleborg, Alfa Laval och Ecophon. Nyligen stod det klart att Navigator nominerats till Årets byrå för sjunde året i rad. Nu expanderar byrån med tre nya medarbetare.
Vi hade ett mycket starkt resultat 2017 tack vare det strategiska partnerskap som vi byggt upp för B2B-företag som vill ta klivet in i den digitala världen. Förra året knöt vi till oss flera spännande kunder som Axis, LGT Logistics, Damstahl och Poolia. Med våra nya medarbetare är vi 20 anställda på Navigator och under 2018 ska vi ha rekryterat ytterligare ett par nyckelpersoner, berättar Leif Lindau, VD och partner på Navigator.
Tre nya medarbetare
Sedan årsskiftet finns art directorn Fredrik Oscarsson på plats. Fredrik kommer senast från en tjänst som art director på Solresor. I början av februari anslöt sig även Sara Harlin och Jenny Wendel till Navigator. Sara blir Navigators nya digitala strateg och rekryteras från Region Skåne där hon varit strategisk kommunikatör och webbredaktör. Jenny är strategisk projektledare och kommer senast från Resultify. 
Jag uppfattar Navigator som en väldigt professionell och mogen kommunikationsbyrå med hög leveransnivå. Det är en byrå som kan jobba övergripande och integrerat, oavsett kanalval. Här finns seniora och ödmjuka medarbetare och fantastiska kunder. Det ska bli så roligt att få vara en del av det här gänget! säger Jenny Wendel. 
Kort om Navigator
Navigator är en av södra Sveriges ledande kommunikationsbyråer och hjälper företag och organisationer inom B2B, Healthcare och B2C att bygga varumärken, skapa lönsamhet och navigera i en snabbt föränderlig värld. Företaget grundades 1985, har 20 medarbetare och omsätter cirka 20 miljoner. Navigator är medlem i nätverket Dialogue International med byråer i Europa, USA och Asien.
leif_sv-14Vill du veta mer?
Vill du veta mer om expansionen är du varmt välkommen att höra av dig.
Leif Lindau
Managing Partner
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se