Sedan årsskiftet är Peter Imhäuser ny kommunikationsstrateg och client director på den Malmöbaserade kommunikationsbyrån Navigator. Peter kommer att driva kundprojekten framåt med lång erfarenhet inom kommunikation, marknadsföring och varumärkesutveckling. Tidigare har han drivit managementkonsultbolaget IMCOM Consulting sedan 2009. Peter har också varit internationell marknadschef på Pågen och VD för reklambyrån Rönngard & Co.
– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Navigator. Jag har följt byrån under lång tid och alltid sett dem som en av de mest stabila och kompetenta kommunikationsbyråerna i regionen. Vi delar samma grundfilosofi: när strategi och faktabaserade insikter ligger till grund för lösningar, det är då det skapas verkligt värde för kunden, säger Peter Imhäuser.
En elithockeyspelare med lång och bred erfarenhet
Peter kommer att projektleda både befintliga och nya kunduppdrag. Hans expertisområden rör affärsstrategi, marknadsföring, varumärkesutveckling, ledarskap och försäljning. I ryggsäcken har han utbildning som Executive MBA, marknadsekonom och i styrelsearbete. Dessutom har han också hunnit med några år som elithockeyspelare i Leksands IF och Malmö IF.
– Jag är glad att kunna presentera Peter som ny client director och kommunikationsstrateg på Navigator. Han stärker vårt erbjudande inom ett flertal områden och gör att vi tar ännu ett kliv framåt som en av Sveriges mest strategiskt starka kommunikationsbyråer. Peter har en djup förståelse för hur man skapar värde åt kunden, oavsett utmaning och kontext, säger Leif Lindau, VD på Navigator.
De senaste två åren har Navigator rekryterat ett flertal seniora kommunikationsstrateger med mångårig erfarenhet av kunder med komplexa marknader, långa säljprocesser och tuff konkurrens. Peter fortsätter:
– På Navigator finns det både hög kompetens och muskler för att arbeta integrerat över disciplingränserna – i min mening är det ett måste när förutsättningarna för marknadsföring och försäljning har förändrats så enormt de senaste åren. Det ska bli spännande att se hur mina kollegor tacklar detta och hur vi tillsammans kan skapa ännu bättre lösningar åt våra kunder.
Peter Imhäuser
Kontakta Peter om du vill veta mer om honom och hans nya tjänst hos Navigator.
Peter Imhäuser
Client Director Strategic communication
Leif Lindau
Om du vill ha hjälp med en strategi för ditt varumärkesarbete är du varmt välkommen att höra av dig.
Leif Lindau
Managing Partner Strategic communication