Mat för människor samman, det är sedan gammalt. Och att samla människor runt matbordet är precis vad Nyströms Gastronomi har gjort sedan 2007. Nyströms Gastronomi, med Johan Lundberg i spetsen, lagar mat med kärlek, värme och stort engagemang och har snabbt blivit ett av Malmös mest omtyckta cateringföretag. Oavsett om du behöver en god frukost till ditt seminarium eller en matig buffé till studentskivan är Nyströms en trygg och professionell samarbetspartner. Det gör såklart oss på Navigator väldigt glada att få förmånen att arbeta tillsammans med dem.
Från vinprovning till konferens
Nyströms Gastronomi är beläget på Dringenbergska gården i centrala Malmö och arrangerar med jämna mellanrum såväl dryckesprovningar som nätverksträffar. Restaurangen fungerar lika bra för festen som konferensen. I restaurangköket håller Nyströms med jämna mellanrum i matlagningskurser, där deltagarna tillsammans lagar en festmåltid. Matlagningskurserna är ett uppskattat inslag både bland privatpersoner och företag.
Sökmotoroptimerad hemsida
Under våren har vi på Navigator vidareutvecklat Nyströms Gastronomis hemsida. Genom att paketera det generösa erbjudandet för att passa såväl privatpersoner som företag har det blivit enklare för Nyströms att kommunicera med målgrupperna. Utifrån paketeringen har vi förändrat hemsidans struktur och skapat sökmotoroptimerat innehåll. De nya bilderna på webbplatsen är tagna av den grymma matfotografen David Back. Foto: David Back Foto: David Back Foto: David Back
Nyhetsbrev och sociala medier
Sedan i september har Nyströms Gastronomi ett nyhetsbrev fyllt med inspirerande tips och roliga erbjudanden. Det är vi på Navigator som sitter bakom tangenterna och skapar nyhetsbrevet, precis som vi med jämna mellanrum gör inlägg på Nyströms sociala medier. Ett roligt uppdrag för en matglad arbetsgrupp!
leif_sv-14Vill du också ha hjälp med SEO?
Sökmotoroptimering (SEO) är viktigt för att bli hittad på Google. Vi hjälper dig gärna att sökmotoroptimera din hemsida. Varmt välkommen att höra av dig! Leif Lindau
Managing Partner
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se