Tisdagen den 10 oktober var ingen vanlig dag. Det var nämligen födelsedagen för Siwertells nya moderna webbplats. Ambitionen med webbplatsen har varit att skapa ett lättillgängligt globalt skyltfönster för företagets produkter och tjänster i kombination med en trendsäker kunskapsyta för alla aktiva i branschen.
Vilka är Siwertell?
Siwertell är en världsledande aktör inom förflyttning av bulkmaterial. Varje dag importeras och exporteras bulkmaterial över hela världen, d.v.s. material som inte är förpackat utan transporteras löst direkt i lastutrymmen på fartyg och pråmar. För att kunna transportera materialet från en hamn till en annan behövs maskiner som lastar och lossar materialet på och av fartygen. Siwertell är specialiserade på att designa och tillverka lastare, lossare och transportörer för hamnar och terminaler som hanterar bulkmaterial, samt att erbjuda flexibla serviceavtal när installationerna är på plats. Företagets system och maskiner kan hantera i stort sett alla typer av torrbulksmaterial, som till exempel aluminiumoxid, biomassa, cement, kol, gödsel, no-usenmål och svavel. Siwertell har sitt huvudkontor i närheten av Helsingborg och samarbetar med ett brett närverk av globala representanter på alla kontinenter. Företaget ingår i Cargotec-koncernen.
Modern approach
Webbplatsen är framtagen av oss på Navigator tillsammans med Siwertell och webbyrån 040 Internet i plattformen Drupal. Den nya webbplatsen ska vara lättnavigerad och intuitiv oavsett device samtidigt som den ska spegla företagets moderna, framtidsorienterade approach till bulkhantering och kundrelationer. Den visar upp företagets produkter och tjänster i kombination med att vara en viktig informationskälla för aktiva inom industrin. Sajten är strukturerad utifrån att du ska hitta det du söker med så få klick som möjligt och få svar på dina frågor samtidigt som du leds vidare på din digitala kundresa. Den nya sajten innehåller mycket bilder, illustrationer och interaktiva funktioner som hjälper till att ge besökaren en bra överblick över möjligheterna med varje produkt. Den har även ett arkiv med kundcase för en lång rad applikationsområden.
Blogg, film och digital strategi
Sajten innehåller också en blogg som ska fungera som en viktig kunskapsyta för alla i branschen. Här kan du läsa om de senaste trenderna samt specifika ämnen såsom miljö och säkerhet. Du får tips och råd samtidigt som du lär dig mer om hanteringen av olika typer av material. Parallellt med webbplatsen har även en digital strategi arbetats fram tillsammans med Siwertell. Numer är företaget aktivt i sociala medier på LinkedInInstagramTwitterYou TubeFacebook och även Issuu. Följ dem gärna för att få de senaste uppdateringarna direkt i din favoritkanal. Även en animerad film har tagits fram för att på ett enkelt sätt beskriva fördelarna med Siwertell. Allt hittar du på siwertell.com
maria_sv-16Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om samarbetet med Siwertell är du varmt välkommen att höra av dig.
Maria Hoffstein
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 10
maria.hoffstein@navigator.se