Under våren har vi på Navigator fått förtroendet att ta fram EMP Storköks nya webbplats. EMP Storkök projekterar, installerar och servar storkök till såväl restauranger och hotell som skolor och sjukhus runt om i södra Sverige. Ett bra storkök ska inte bara vara funktionellt, utan också snällt mot både plånboken och personalen. Som en av sex svenska Excellencepartners till Electrolux har EMP Storkök sortimentet, kunskapen och den tekniska kompetensen som krävs för att skapa ergonomiska och miljövänliga arbetsplatser som dessutom är riktigt roliga att arbeta i.
WordPresslösning med smarta integrationer
I veckan lanserade vi EMP Storköks nya webbplats, en modern och användarvänlig site som tydligt presenterar EMP:s unika helhetserbjudande med projektering, produkter, samt service och underhåll. Webbplatsen är byggd i WordPress och innehåller bland annat en integration som speglar hela Electrolux storkökssortiment. Genom integrationen får användaren tillgång till produktspecifikationer och annan relevant information. Webbplatsen är en del av EMP Storköks satsning på att förnya sin kommunikation och stärka sin profil som södra Sveriges ledande storköksleverantör.
Vill du veta mer?
Webblösningar är en naturlig och viktig del i de flesta av våra kommunikationsuppdrag och just nu lanserar vi ungefär en webbplats i månaden. Vi har en väl beprövad webbprocess som innehåller alla ingredienser som behövs för att din webbplats ska bygga ditt varumärke, attrahera besökare, generera leads och leda potentiella kunder från behov till beslut. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer!
Peter Imhäuser
Vill du veta mer om samarbetet med EMP Storkök eller ha hjälp med en ny webbplats är du varmt välkommen att höra av dig!
Peter Imhäuser
Client Director Strategic communication