friendsofexecutive Friends of Executive är ett exklusivt professionellt nätverk för verkställande direktörer som ansvarar för minst 50 miljoner kronor i omsättning. Medlemmarna i nätverket samlas vid flera tillfällen per år för att lyssna till spännande talare och genomföra intressanta aktiviteter tillsammans. Målet är att vara ett dynamiskt nätverk där medlemmarna upprätthåller sina goda relationer med varandra under inspirerande former.
Sajt för medlemmarna i Friends of Executive
Nu har vi på Navigator tagit fram en ny webbsajt för nätverket. På nya webbsajten kan medlemmarna logga in och ta del av material från tidigare events, läsa om kommande aktiviteter och ta del av annan matnyttig information. Sajten är såklart responsiv och skapad i wordpress.
Nätverkets uppgift
Nätverket består idag av 130 medlemmar som alla har lång erfarenhet från näringslivet, är starka profiler och/eller räknas som framtidens ledare. Friends of Executive arbetar för att skapa och leverera nätverksmöjligheter som hjälper, stöttar och utvecklar medlemmarna. Genom att tillhandahålla professionell och personlig rådgivning i kombination med stödtjänster, nätverksgrupper och event ska nätverket bidra till utveckling och möjliggöra framgångsrika beslut.
friendsofexecutive