En företagsblogg är det perfekta verktyget när du vill ta plats i din bransch och stärka varumärket. Det har Skandiform tagit fasta på och i dagarna gick deras nya blogg live på hemsidan. Vi på Navigator har varit involverade i struktur, design och skrivande medan tekniken lösts av Mecs som sköter Skandiforms hemsida.
Företagsblogg för Skandiform
I vissa fall väljer man att skapa en blogg på en separat domän men i Skandiforms fall är den integrerad i hemsidan. Bloggen och hemsidan är byggda i Umbraco, en open source-plattform som gör det enkelt att uppdatera och hålla materialet levande. Alla blogginlägg sökmotoroptimeras enligt konstens alla regler för att de ska hamna högt upp i det organiska flödet hos Google. skandiform-1024x511
Fokus på offentlig miljö
På bloggen kommer Skandiform själva, deras designers och inbjudna gästbloggare att dela med sig av intressanta insikter och erfarenheter. Bloggen är i första hand riktad till arkitekter och återförsäljare. Fokus kommer att ligga på ämnen som rör möbler för offentlig miljö såsom exempelvis kontor, restauranger och hotell.
Kolla gärna in bloggen
Skandiform är en av Skandinaviens ledande leverantörer av möbler för kontor och inspirerande offentliga miljöer. B
niclas_sv-14Kontakta oss gärna
Vill du också ha hjälp med en företagsblogg eller vill veta mer om vårt samarbete med Skandiform är du välkommen att höra av dig.
Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se