Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet som produktionsledare eller operativ projektledare, gärna från reklam-, webb- eller kommunikationsbyrå. Det är ett krav att du har vana från digitala projekt och uppdrag kopplade till webb, SEO, sociala medier, content marketing och e-postmarknadsföring.
Din roll
Som produktionsledare på Navigator får du ett roligt, ansvarsfullt uppdrag och blir navet i alla on- och offlinelösningar vi levererar till våra kunder. Tillsammans med olika kundteam planerar och koordinerar du arbetsflödet mot uppsatta, gemensamma mål och deadlines. I din roll ingår att:
  • Vara kontaktperson mot kund i löpande projekt
  • Ansvara för att produktions- och tidplaner följs
  • Planera och prioritera interna och externa produktionsresurser
  • Samla in underlag och hålla i kontakter med underleverantörer
  • Skapa briefer för digitala produktioner och originalproduktion
  • Koordinera sälj- och marknadsmaterial i alla kanaler
  • Säkerställa korrekturprocesser och språkhantering
  • Proaktivt och lösningsorienterat driva kundteamen på byrån framåt
  • Projektleda mindre uppdrag på egen hand
Din personlighet
Som person gillar du ansvar och att få saker att hända. Du är troligtvis alldeles ovanligt välstrukturerad och älskar ordning och reda. Du har sinne för detaljer och god koordinationsförmåga. Du är van vid att arbeta både självständigt och i team. Du har en positiv och öppen attityd. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.
Om tjänsten
Vi erbjuder en dynamisk och utmanande arbetsplats på vårt kontor i Malmö. Tjänsten är en visstidsanställning tom 16 juli 2021 med start omgående. För rätt person finns det möjlighet till förlängning.
Om oss
Våra värdeord är proaktiva, professionella och personliga. Byrån står för en öppen och transparent kultur. Våra 20 medarbetare är stolta över sitt hantverk och brinner för sin uppgift. Vi är måna om att alla ska bidra. För att trivas hos oss är det viktigt att du älskar kommunikation samtidigt som du gillar komplexa problem och utmaningar. Merparten av våra kunder finns i Öresundsregionen och Stockholm. De flesta verkar på en global marknad och mer än 50 procent av våra uppdrag är internationella. Som medarbetare hos oss får du också ta del av allt vad det innebär att vara medlem i ett globalt byrånätverk. Mer om oss, vad vi står för, vilka våra kunder är, vad vi gör för dem och vad medlemskapet i CommUnity International innebär, hittar du här på vår hemsida.
Din ansökan
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt och intervjuar löpande. Skicka CV och personligt brev till leif.lindau@navigator.se
Leif Lindau
Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig.
Leif Lindau
Managing Partner Strategic communication