I veckan var det dags för Navigators årliga företagshockey tillsammans med våra kunder och samarbetsparters. Med spänd förväntan intog det röda och det vita laget varsin halva av isen för en tuff match. Efter 45 minuters hård och jämn kamp vann slutligen det vita laget med 7-5. Segern firades och förlusttårarna torkades med middag och SHL-matchen mellan Malmö Redhawks och Karlskrona HK. Tyvärr har A-laget många skadade och de som spelade krigade fantastiskt bra men lyckades inte riktigt få hål på Karlskronas målvakt som storspelade. Karlskrona vann tyvärr med 2-4. Sammanlagt 20 kunder och samarbetspartners spelade med oss. En av dessa var Johan Bengtsson från Skånsk Fönstermiljö som utsågs till ”matchens lirare”. Vinsten var att möta tidigare Redhawks-spelaren Bosse Svanberg i första periodpausen (av den riktiga matchen) och se vem som kunde placera någon av sina fem puckar närmast mittcirkeln (lite som curling). Johan hade tre puckar som var närmast och slog Bosse. Stort grattis till Johan som vann en Redhawks-tröja! Många ömma kroppar. Många trötta idag. Men det är flera månader till nästa gång och då har det förhoppningsvis gått över. Vi ses nästa år!